Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε φορέσει λευκό πουκάμισο με φτερά! Το αντικείμενο στα μαλλιά της ξεπουλάει!

Ήταν λευκό και πολύ εντυπωσιακό!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε φορέσει λευκό πουκάμισο με φτερά! Το αντικείμενο στα μαλλιά της ξεπουλάει!

Λευκό πουκάμισο με φτερά είχε φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια και είχε προκαλέσει φρενίτιδα. Το αντικείμενο που είχε προσθέσει στα μαλλιά της, μέχρι και σήμερα ξεπουλάει.

Η παρουσιάστρια καθημερινά στο Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επιλέγει χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα της και αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

Εμείς σίγουρα μπορούμε να πούμε πως το λευκό της πάει πολύ. Σε ένα από τα επεισόδια είχε φορέσει ένα λευκό πουκάμισο, όπου στα μανίκια είχε φτερά. Μάλιστα, το συνδύασε με κοκαλάκι στα μαλλιά το οποίο ξεπουλάει αμέσως μια και είναι trend.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τα looks της.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ρούχα πουκάμισο

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη; Σίγουρα με αυτό απορείτε και εσείς, όπως και όλοι!

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κάνει σούπερ σικάτα λουκ στην τηλεόραση, αλλά στην προσωπική της ζωή αγαπά πολύ το casual look!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και ένα πουκάμισο αρκετά φαρδύ, το οποίο όμως της πήγαινε πολύ! Φρέσκια και χαμογελαστή, πήρε το 10άρι από εμάς με την λάμψη που εκπέμπει! Τι κι αν μάλλον πήρε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το τοπ της, όπως και να έχει είναι μια κούκλα! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε όμως και ένα ακόμα αθλητικό της look που λατρέψαμε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε και εμείς ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έκανε στη Ναταλία Γερμανού εμφάνιση για Όσκαρ στο στιλ! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έβαλε ένα σούπερ girlie ροζ παντελόνι με πουκάμισο γεμάτο λουλούδια!

Το look της είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο ή την βόλτα σου και εμείς μάθαμε πού μπορείς να βρεις το πολύ ιδιαίτερο πουκάμισό της. Το συγκεκριμένο, μας ενθουσίασε τόσο που είμαστε σίγουροι ότι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «κόλλησε» μόλις την είδε! Το πουκάμισο της Ζέτας, είναι από τα sister jane και έχει εξαντληθεί! Ωστόσο, βρήκαμε ένα σχεδόν ολόιδιο μόνο με 55 ευρώ... Ιδού λοιπόν:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Ζέτα Μακρυπούλια πουκάμισο