Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε μακρύ μαύρο παλτό, το μάτι μας όμως έπεσε στο vinyl παντελόνι της! Έκανε να γυρίσουν κεφάλια!

Εσείς θα το φορούσατε;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε μακρύ μαύρο παλτό, το μάτι μας όμως έπεσε στο vinyl παντελόνι της! Έκανε να γυρίσουν κεφάλια!

Μακρύ μαύρο παλτό έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το μάτι μας έπεσε όμως στο vinyl παντελόνι της που έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της.

Η παρουσιάστρια του Alpha απόλαυσε τις χειμερινές της διακοπές στο Λονδίνο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της όπου πόζαρε στο κέντρο της πόλης που έκανε τις βόλτες της με την οικογένεια της, την είδαμε να φοράει μακρύ μαύρο παλτό το οποίο συνδύασε με vinyl παντελόνι.

Μάλιστα, το παντελόνι - κολάν της έκανε τα βλέμματα να γυρίσουν, καθώς είναι ότι πιο hot στα trend που κυκλοφορεί.

Άψογα ωστόσο τις πάνε και τα φορέματα, αφού έχει τέλεια πόδια. Το συγκεκριμένο που φόρεσε τις τα ανέδειξε τέλεια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε δερμάτινο παντελόνι και μοίρασε «εγκεφαλικά»! Θα μοιάζεις με μοντέλο...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε δερμάτινο παντελόνι και μοίρασε «εγκεφαλικά»! Κάντο όπως εκείνη και θα μοιάζεις με μοντέλο...

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι μια από τις πιο μοδάτες και σικάτες παρουσίες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της «Happy Day», αλλά και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου φορούσε ένα δερμάτινο με ένα crop top και απογείωσε το στιλ της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρόταση - έκπληξη που έκανε μπροστά στις κάμερες και θα συζητηθεί!

Ακολούθησε τα βήματα της και θα μοιάζεις και εσύ με μοντέλο!

Συνδύασε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι με ένα σέξι crop-top και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δώσε όμως προσοχή στις αναλογίες και αν το παντελόνι είναι στενό, διάλεξε ένα πιο φαρδύ τοπ ή το αντίθετο.

Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα κομψό cardigan (μεγάλη τάση για τη σεζόν) και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι mules.

Eπίλεξε ένα λευκό τοπ σε βικτοριανό στυλ και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κλασικές μυτερές γόβες.

Δείτε μια σχετική φωτογραφία: