Ελένη Χατζίδου: Με το απόλυτο casual chic ντύσιμο μπροστά από το τζάκι! «Τρελάθηκε» ο Ετεοκλής Παύλου!

Τόλμησε το κι εσύ!

Ελένη Χατζίδου: Με το απόλυτο casual chic ντύσιμο μπροστά από το τζάκι! «Τρελάθηκε» ο Ετεοκλής Παύλου!

Με το απόλυτο casual chic ντύσιμο είδαμε την Ελένη Χατζίδου και μάλιστα μπροστά από το τζάκι! Ο Ετεοκλής Παύλου σίγουρα «τρελάθηκε» όταν την είδε όπως κι εμείς!

Η γνωστή τραγουδίστρια εκτός από τις εξαιρετικές της φωνητικές ικανότητες έχει και φοβερό ενδυματολογικό γούστο, αφού κάθε εμφάνιση που κάνει συζητιέται για ημέρες!

Έτσι, αυτήν την φορά η Ελένη Χατζίδου έκανε το απόλυτο casual chic ντύσιμο με ένα υπέροχο βελούδινο μαύρο φόρεμα και από κάτω sneakers!

Η Ελένη Χατζίδου με τον τρόπο που το φόρεσε μας αποδεικνύει ότι ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Είναι τόσο όμορφη και της ταιριάζει τόσο πολύ που όταν είδαμε την εικόνα της τα «χάσαμε». Κάπως έτσι φανταζόμαστε ότι αντέδρασε και ο Ετεοκλής!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ενώ, πριν λίγες ημέρες έκανε την απόλυτη sport chic εμφάνιση! Οι πράσινες γόβες της «ζάλισαν» τον Ετεοκλή Παύλου!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φούξια σακάκι και έριξε το Instagram! Η ανατρεπτική της εμφάνιση...

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μία ακόμα ανατρεπτική εμφάνιση! Έβαλε το φούξια σακάκι της και μέσα σε λίγη ώρα... έριξε το Instagram!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές εμφανίσεις και έτσι θα μας άφησε παραπονεμένους με το τελευταίο look που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μάσκα χειρουργείου στο πρόσωπο! Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου, πόζαρε στο φακό με ένα φούξια σακάκι και άφρο μαλλιά. Το σακάκι συνδύασε με φούξια βερμούδα η οποία είχε λαχανί λεπτομέρειες ενώ το look της ολοκλήρωσε το ροζ κραγιόν!

Η πιο extreme πλευρά της γνωστής τραγουδίστριας μας αρέσει πολύ και ελπίζουμε να την ξαναδούμε!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μπότες από δέρμα πάνω από το γόνατο! Την είδε ο Ετεοκλής και του «έσκασε» βόμβα!

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μπότες από δέρμα πάνω από το γόνατο! Την είδε ο Ετεοκλής και του «έσκασε» βόμβα με την εμφάνισή της!

Τι κι αν γέννησε λίγο καιρό πριν, η τραγουδίστρια έχει χάσει όλα τα κιλά.

Άλλωστε προσέχει πολύ την διατροφή της και κάνει γυμναστική, την οποία και σας έχουμε αποκαλύψει.

Η Ελένη Χατζίδου, πόζαρε στο Instagram με μίνι φόρεμα και μαύρες μπότες από δέρμα, που πηγαίνουν μέχρι πάνω από το γόνατο. Από εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι και είμαστε σίγουροι ότι τον ίδιο βαθμό της έδωσε και ο Ετεοκλής... μην σας πούμε και παραπάνω! Δείτε την σχετική φωτογραφία: