Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε μπλε φόρεμα με γόβα «Σταχτοπούτας»! Τα πόδια της έμοιαζαν μοντέλου!

Στα καλύτερά της η Σίσσυ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε μπλε φόρεμα με γόβα «Σταχτοπούτας»! Τα πόδια της έμοιαζαν μοντέλου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε μπλε φόρεμα με γόβα «Σταχτοπούτας»! Τα πόδια της έμοιαζαν μοντέλου και αυτό το look αν το κάνεις, θα κλέψεις την παράσταση!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή του Έλα Χαμογέλα στο Open tv, πιο λαμπερή από ποτέ! Αφού έβαλε τα... self tan της στα πόδια, έκανε την υπέρτατη αντίθεση με φόρεμα σε μπλε!

Τo look συμπλήρωσαν οι λεοπάρ γόβες και η ασορτί ζώνη, και από εμάς πήρε ξεκάθαρα Όσκαρ κομψότητας! Copy the look αν έχεις έξοδο σήμερα... Ιδού λοιπόν και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Σίσσυ Χρηστίδου: Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς...

Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της Σίσσυ Χρηστίδου! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς και από όταν το είδαμε, το ερωτευτήκαμε!

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή της, μας μάγεψε κανονικά και δεν ξεκολλάγαμε τα μάτια μας από την οθόνη της τηλεόρασης... Η Σίσσυ άλλωστε, με ύψος κοντά στο 1,80 μπορεί να φοράει όσα φορέματα θέλει, αφού τα πόδια της είναι υπέροχα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με φόρεμα από τα Zic Zac έκανε ένα άκρως girlie look το οποίο ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Ψάξαμε μανιωδώς το φόρεμά της και το εντοπίσαμε στα € 89,90! Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Σίσσυ Χρηστίδου φόρεμα

Βρείτε το εδώ