Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και "έσβησε" τη Μελάνια Τραμπ! Το look της παίρνει 10!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μία τρομερή εμφάνιση, η οποία "έσβησε" μονομιάς τη Μελάνια Τραμπ, στη συνάντηση στον Λευκό Οίκο. Έβαλε μία καφέ ολόσωμη φόρμα και το look της, παίρνει χωρίς αμφιβολία, 10/10!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στον λευκό οίκο. Μέρος της συνάντησης παρακολούθησαν και οι σύζυγοι των ισχυρών ανδρών, Μαρέβα Μητσοτάκη και Μελάνια Τραμπ.

Και οι δύο κυρίες είναι γνωστές για το ιδιαίτερο γούστο τους και τις υπέροχες στιλιστικές τους επιλογές. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η εμφάνιση αυτή που επέλεξε να κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη, άφησε χιλιόμετρα πίσω την Μελάνια Τραμπ.

Τόσο η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού όσο και η Μελάνια Τραμπ αποφάσισαν να φορέσουν ολόσωμες φόρμες. Η πρώτη διάλεξε μία φόρμα σε καφέ απόχρωση ενώ η δεύτερη μία ασπρόμαυρη καρό.

Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη συνδύασε την φόρμα της με ένα εντυπωσιακό μαύρο παλτό.

Βέβαια, πριν από λίγες μέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε κάνει ακόμα μία τρομερή εμφάνιση που είχε ξεχωρίσει, ανάμεσα στις πρώτες κυρίες της Κύπρου και του Ισραήλ.

Μαρέβα Μητσοτάκη ΗΠΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη ντύσιμο

Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πιο σικάτη από ποτέ, παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το look που εντυπωσίασε...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Ήταν πιο σικάτη από ποτέ και το look της εννοείται πως εντυπωσίασε.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και σε μοναδικά σύνολα που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μας απογοητεύσει στην επίσκεψή της στη γαλλική πρεσβεία.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν στο πλευρό του Κυριάκου! Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα κατάμαυρο σύνολο, με το look της να αποτελείται από ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και σακάκι και μαύρες γόβες.

Η εμφάνισή της απογειώθηκε από τα αξεσουάρ της, με την μπεζ τσάντα της να κλέβει την παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει!

μαρέβα μητσοτάκη εμφάνισημαρέβα βραδινή έξοδος