Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μαύρη και άσπρη ολόσωμη φόρμα και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το κορμί της θανατηφόρο!

Μέχρι και ο Μποτία «τρελάθηκε» όταν την είδε!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μαύρη και άσπρη ολόσωμη φόρμα και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το κορμί της θανατηφόρο!

Το κορμί της Ελένης Φουρέιρα είναι θανατηφόρο και με αυτήν την μαύρη και άσπρη ολόσωμη φόρμα που έβαλε πάνω της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Η καλλονή τραγουδίστρια έχει γνωρίσει διεθνή αναγνωρισιμότητα μετά την συμμετοχή της στην Eurovision και ο κόσμος την αποθεώνει στις συναυλίες που δίνει παγκόσμια!

Σε μια από τις περιοδείες της επέλεξε να φορέσει μια μαυρόασπρη ολόσωμη φόρμα, με την οποία έμοιαζε σαν... ζέβρα και «έγλειφε» το κορμί της τέλεια!

Κάθε πόντος στο σώμα της είναι εκπληκτικό και φυσικά με τις χορευτικές της κινήσεις, αλλά και με την συγκλονιστική της εμφάνιση άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Είναι γνωστό άλλωστε πως η Ελένη Φουρέιρα ότι κι αν φορέσει θα το κάνει δικό της και θα το αναδείξει με τον πιο τέλειο τρόπο!

Δείτε την εμφάνιση της:

Ελένη Φουρέιρα περιοδεία ολόσωμη φόρμα

Ελένη Φουρέιρα τραγουδίστρια tour συναυλία

Δείτε επίσης την Ελένη Φουρέιρα όταν φόρεσε ολόσωμη φόρμα αλλά το δέρμα στη μέση της τραβούσε την προσοχή! Ο Μποτία θα «τρελάθηκε»!

Ελένη Φουρέιρα: Η κολλητή ολόσωμη φόρμα της στην Eurovision είχε 590.000 κρύσταλλα! Τους είχε «τρελάνει» όλους πάνω στην σκηνή!

Η Ελένη Φουρέιρα με την ολόσωμη φόρμα της που ήταν κολλητή, τους είχε τρελάνει όλους πάνω στην σκηνή της Eurovision. Είχε πάνω της 590.000 κρύσταλλα.

Η τραγουδίστρια που ήρθε δεύτερη στον τελικό, αλλά πρώτη στην καρδιά όλων των τηλεθεατών έκανε όλη την Ευρώπη να... παραμιλά.

Η ολόσωμη φόρμα της ήταν κεντημένη με 590.000 κρύσταλλα Swarovski και την είχε σχεδιάσει για την ίδια ο Βρεττός Βρετάκος.

«Είχαμε κάνει τρεις φόρμες, οι οποίες είχαν πάρα πολύ κοντινές χρωματικές αποχρώσεις. Ήταν όλες εμπνευσμένες από άποψη φωτιάς. Φορέθηκαν άλλες δύο που ήταν διαφορετικές, αλλά δεν μπόρεσε να το καταλάβει κανείς λόγω του ότι ήταν μικρές οι διαφορές. Τελικά, επιλέχθηκε η πρώτη φόρμα, η οποία είχε φορεθεί ήδη από την πρώτη πρόβα», είχε πει ο σχεδιαστής.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί και πάλι στην Eurovision και είχε «τρελάνει» ξανά με το κίτρινο φόρεμα της,

Ελένη Φουρέιρα eurovision fuego