Σία Κοσιώνη: Φόρεσε λευκό σακάκι και μαύρη μπλούζα! Άφησε κανονικά "ξερό" τον Μπακογιάννη!

Αυτό είναι σίγουρα το χρώμα της!

Σία Κοσιώνη: Φόρεσε λευκό σακάκι και μαύρη μπλούζα! Άφησε κανονικά

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε το πιο στιλάτο λευκό σακάκι και το συνδύασε με μαύρη μπλούζα, δημιουργώντας την πιο σικάτη εμφάνιση! Για ακόμη μία φορά, άφησε κανονικά "ξερό" τον Κώστα Μπακογιάννη με την εμφάνισή της!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει τον τρόπο της με το στιλ και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Το κάθε ρούχο της είναι σικάτο προκαλεί πανικό.

Το ίδιο έγινε και με το εκπληκτικό λευκό σακάκι που επέλεξε να φορέσει. Η Σία Κοσιώνη το συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο και διακριτικά σκουλαρίκια!

Αυτό το look της παίρνει 10/10!

Σας βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει το λευκό παλτό που δεν βγάζει στιγμή από πάνω της!

Σία Κοσιώνη: Έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της! Η φωτογραφία για Όσκαρ!

Η Σία Κοσιώνη έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της! Η φωτογραφία για Όσκαρ που σίγουρα θα λατρέψετε και εσείς, όπως κάναμε κι εμείς!

Η παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό μας παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της και το σινιόν της.

Άλλωστε, το πρόσωπό της ενδείκνυται για τέτοια χτενίσματα μιας και τονίζονται τα λεπτά της χαρακτηριστικά! Επειδή ωστόσο, όταν μιλάμε για τέτοιο κάλλος, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Έχετε δει και τις τέλειες πράσινες γόβες που φόρεσε;

Σία Κοσιώνη: Το πράσινο φόρεμα της γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Με γόβες του ίδιου χρώματος «έλαμψε»!

Το πράσινο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη γυάλιζε από... χιλιόμετρα σε βραδινή έξοδο της. «Έλαμψε» συνδυάζοντας το με γόβες του ίδιου χρώματος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε την αλλαγή του χρόνου στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και το χαμόγελο της δεν έσβησε λεπτό από το πρόσωπο της.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε την αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα έχοντας στο πλευρό του επί σκηνής αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από δίπλα του δεν έφυγε λεπτό η Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν μια κούκλα με το πράσινο όλο παγιέτες φόρεμα της που γυάλιζε όταν έπεφταν πάνω του τα φώτα. Το συνδύασε με πράσινες επίσης γόβες που «έκλεψαν την παράσταση.