Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε γούνα και προκάλεσε εγκεφαλικά! Μεγάλη «ταραχή» με αυτή την φωτογραφία!

Εσείς θα το τολμούσατε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε γούνα και προκάλεσε εγκεφαλικά! Μεγάλη «ταραχή» με αυτή την φωτογραφία!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε γούνα και προκάλεσε εγκεφαλικά στο Instagram! Μεγάλη «ταραχή» προκλήθηκε με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας δεν γίνεται να μην είναι ενήμερη με τα τελευταία νέα και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά!

Σε αρκετά από τα τελευταία της posts στον προσωπικό της λογαριασμό η γνωστή ηθοποιός επιλέγει μποτάκια με γούνα, τα οποία θεωρούνται αρκετά "in". Η ίδια, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία και εμείς μείναμε να την κοιτάμε! Αν πας κάπου σήμερα, παρά το κρύο, copy the look και δεν θα χάσεις!

Εσείς ξέρετε για το μεγάλο λάθος στη βάφτιση του γιου της! Λίγοι το πρόσεξαν!

Αθηνά Οικονομάκου: «Τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος!

Η Αθηνά Οικονομάκου «τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος και σίγουρα μόλις την δεις και εσύ, θα πεις το ίδιο!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, όπως σας έχουμε γράψει, βρίσκονται στο εξωτερικό και απολαμβάνουν λίγες ημέρες ξεκούρασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, αποδεικνύει ότι έχει στιλ ακόμα και στα χιόνια και τα κρύα, αφού η μπεζ γούνα της είναι έρωτας...

Η ίδια, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και εμείς μείναμε να την κοιτάμε! Αν πας κάπου σήμερα, παρά το κρύο, copy the look και δεν θα χάσεις!

Ιδού:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος Snik; Έβαλε γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή!

Ποιος Snik; Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε... γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό αυτού του γνωστού παρουσιαστή!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τη ροζ γούνα του συντρόφου της Ηλίάνας Παπαγεωργίου. Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε ωστόσο για μία ακόμη φορά, πως εκείνη είναι το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και με μία την κίνηση, "έσβησε" τον γνωστό ράπερ!

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα και κοιτούσαν όλοι την τσάντα στα χέρια της! Κοστίζει 1.550 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν της σειράς ρούχων «Project Soma», η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρα φορώντας πολύχρωμες γούνες.

Η πανέμορφη ηθοποιός έβαλε μία γαλάζια γούνα και εντυπωσίασε, ενώ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μπήκε στο πλάνο και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανέβασε μάλιστα το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Χώθηκα κι εγώ στη φωτογράφιση με ύφος "κάνω κι εγώ μόντελινγκ"... αλλά νομίζω τα κορίτσια με έχουν εύκολα»!

Οικονομάκου- Συνατσάκη- Τανιμανίδης