Μελίνα Ασλανίδου: Ήταν «φωτιά» στα κόκκινα! Οι μπότες της, «αγκάλιαζαν» το πόδι!

Προκάλεσε εγκεφαλικά!

Μελίνα Ασλανίδου: Ήταν «φωτιά» στα κόκκινα! Οι μπότες της, «αγκάλιαζαν» το πόδι!

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν «φωτιά» στα κόκκινα! Οι μπότες της, «αγκάλιαζαν» το πόδι και το σύνολο ήταν από άλλο πλανήτη! Στάθηκε μπροστά και σε κόκκινο τοίχο!

Η τραγουδίστρια, έκανε την ανατροπή και όχι μόνο έβαλε total red look αλλά στάθηκε και μπροστά σε κόκκινο τοίχο! Αυτή η λεπτομέρεια, ήταν που έκανε την διαφορά.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε μπότες πάνω από το γόνατο, που «αγκάλιαζαν» το πόδι και την έκαναν να φαίνεται 2 μέτρα! Όχι βέβαια, πως δεν είναι ψηλή, μιας και ήδη έχουμε γράψει το ύψος της.... Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κόκκινο φόρεμα από δέρμα και το απογείωσε με μια λεπτομέρεια! Έκανε την διαφορά...

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κόκκινο φόρεμα από δέρμα και το απογείωσε με μια λεπτομέρεια! Έκανε την διαφορά με το κόσμημά της!

Η τραγουδίστρια, έκανε την απόλυτη εμφάνιση στο προηγούμενο live του X-Factor! Η Μελίνα Ασλανίδου, επέλεξε να φορέσει κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και μας τρέλανε κανονικά!

Το όλο look της, συμπλήρωσε με χρυσό κόσμημα και αλυσίδες και άφησε το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους. Η Μελίνα Ασλανίδου, με άψογο συνδυασμό τα κατάφερε και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Δείτε την εμφάνιση που έγραψε ιστορία:

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι ο σύντροφος της! Αυτή είναι η ηλικία του!

Μελίνα Ασλανίδου: Τα μποτάκια της προκαλούν φρενίτιδα! Κλείνουν με φερμουάρ, αλλά και κορδόνια!

Τα μποτάκια της Μελίνας Ασλανίδου προκαλούν φρενίτιδα. Κλείνουν με φερμουάρ, αλλά και κορδόνια και τα φορούν σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Η τραγουδίστρια όπως έχουμε δει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και επιλέγει να φοράει ρούχα που την κολακεύουν, ενώ ακολουθεί τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς.

Σε μια από τις αναρτήσεις που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φόρεσε τα πιο hot και trendy μποτάκια του φετινού χειμώνα.

Πρόκειται για τα κλασικά μαύρα αρβυλάκια, τα οποία πλέον κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, σχέδια και στιλ.

Μελίνα Ασλανίδου μποτάκια μόδα instagram

Πρόσφατα, έβαλε ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και άνοιγμα και την κοίταγαν όλοι στην κοιλιά, αφού είναι «κομμάτια».