Φαίη Σκορδά: Βγήκε βόλτα και φόρεσε τζιν παντελόνι με 69.90! Είναι στο πιο κλασικό χρώμα!

Θα το αγαπήσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Βγήκε βόλτα και φόρεσε τζιν παντελόνι με 69.90! Είναι στο πιο κλασικό χρώμα!

Τζιν παντελόνι φόρεσε η Φαίη Σκορδά και βγήκε βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας. Κοστίζει 69.90 ευρώ και είναι στο πιο κλασικό χρώμα.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης με την κολλητή της φίλη.

Η φιλία της με την Νάνσυ Παραδεισανού, κρατάει χρόνια, πριν ακόμα μετακομίσουν και οι δύο στην Αθήνα, ενώ φέτος συνεργάζονται στο «Πρωινό» με επιτυχία.

Η Φαίη Σκορδά με την δημοσιογράφο, έκαναν βόλτες στα μαγαζιά με την παρουσιάστρια να φορά ένα κλασικό τζιν παντελόνι αξίας 97,90 ευρώ από 139,90 που ήταν η αρχική του τιμή από τα BSB. Το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό biker jacket και μαύρα μποτάκια.

Φαίη Σκορδά ρούχα παντελόνι

Φαίη Σκορδά: Δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν! Αυτό το παντελόνι που φόρεσε προκαλεί πανζουρλισμό!

Της Φαίης Σκορδά δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν. Αυτό το παντελόνι που φόρεσε στην χθεσινή της εκπομπή προκαλεί πανζουρλισμό σε όλες τις γυναίκες.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού για ακόμη μια ημέρα, επέλεξε ένα κομμάτι που βρίσκεται στην μόδα και κολακεύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Φαίη Σκορδά, για την συγκεκριμένη ημέρα δεν φόρεσε ένα βαρετό απλό τζιν, αλλά ένα παντελόνι που φοράνε όλες το τελευταίο διάστημα και το εγκρίνουν μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Το δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή το επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες και πλέον μπορείς να το βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα.

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο κολάν της, γυάλιζε από μακριά! Κοστίζει 59,90 ευρώ!

Το μαύρο κολάν της Φαίης Σκορδά, γυάλιζε από μακριά και κοστίζει 59,90 ευρώ! Το λατρέψαμε και ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η Φαίη Σκορδά, είχε βάλει το εν λόγω κολάν σε κόκκινο πριν λίγες μέρες στο Πρωινό και τώρα, αποφάσισε να το βάλει και σε μαύρο. Είναι γυαλιστερό, κομψό και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Φαίη, το συνδύασε με πουλόβερ και μποτάκια και έκλεψε την παράσταση!

Για την ιστορία, να πούμε ότι το κολάν είναι BSB και κοστίζει μόλις 50 ευρώ. Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σκορδά κολάν