Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πέδιλα της έκαναν τα πόδια της να φαίνονται γυμνά! Ο Χατζηγιάννης δεν γύρισε αλλού το βλέμμα του!

Θα «τρελαθείτε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πέδιλα της έκαναν τα πόδια της να φαίνονται γυμνά! Ο Χατζηγιάννης δεν γύρισε αλλού το βλέμμα του!

Τα πέδιλα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια έκαναν τα πόδια της να φαίνονται γυμνά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν γύρισε αλλού το βλέμμα του.

Η παρουσιάστρια θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, μιας και σε κάθε εμφάνιση της εντυπωσιάζει.

Τις καλύτερες εντυπώσεις τράβηξε και στο The final four με τα φαντασμαγορικά looks της. Σε ένα από αυτά την είδαμε να φοράει ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο συνδύασε με διάφανα παπούτσια.

Τα πέδιλα της είχαν στο μπροστά μέρος διαφάνεια, κάτι που έκανε τα πόδια της να φαίνονται γυμνά με αποτέλεσμα να τα κοιτάει όλοι, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Ζέτα Μακρυπούλια πέδιλα Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε γόβες που ξύπνησαν "άγριες" διαθέσεις! Ούτε ο Χατζηγιάννης δεν αντιστάθηκε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε γόβες που ξύπνησαν "άγριες" διαθέσεις και "έριξε" το Instagram! Ούτε ο Χατζηγιάννης δεν αντιστάθηκε με αυτό το ζευγάρι!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάτι που απέδειξε για ακόμη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

Πιο συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες, με στενό τζιν που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν.

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο ζευγάρι; Εμείς πάντως τρελαθήκαμε! Έχετε δει αλήθεια την δίαιτά της;

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις γόβες τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 139 ευρώ γίνονται δικές σου...

Η Ζέτα Μακρυπούλια τις «πάτησε» όλες κάτω με αυτές τις γόβες και μόνο με 139 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Final Four» στον ΑΝΤ1 με νικητή τον τραγουδιστή Σάκη Καραθανάση.

Η παρουσιάστρια του μουσικού talent show Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα, είχε εξαιρετικό styling. Φορώντας μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια εμφανίστηκε σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα στη σκηνή του Final Four.

Με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και τα εντυπωσιακά γοβάκια της, ο στυλίστας της ηθοποιού Χρήστος Αλεξανδρόπουλος δημιούργησε το κόνσεπτ της Μοντέρνας Σταχτοπούτας. Επίσης, πριν λίγο καιρό είχε φορέσει κάτι καταπληκτικά μποτάκια που μας άφησαν όλους άφωνους!

Τα γοβάκια της Ζέτας Μακρυπούλια που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν -όσο και ο ίδιος ο νικητής του σόου- έχουν την υπογραφή Steve Madden από την NakShoes.

Κοστίζουν 139 ευρώ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Nakshoes!

To φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα EPONYMO.

Το γοβάκι της Ζέτας "Σταχτοπούτας" είναι το ιδανικό για τις γιορτές.

Steve Maden

Πηγή: bovary.gr