Η Δανάη Παππά του Τατουάζ «έκλεψε» τα βλέμματα! Φόρεσε την μπλούζα που «σπάει» ταμεία με τον πιο απλό τρόπο!

Την φοράνε όλες οι γυναίκες!

Η Δανάη Παππά του Τατουάζ «έκλεψε» τα βλέμματα! Φόρεσε την μπλούζα που «σπάει» ταμεία με τον πιο απλό τρόπο!

Τα βλέμματα «έκλεψε» η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε από την σειρά του Alpha το Τατουάζ. Με τον πιο απλό τρόπο φόρεσε την μπλούζα που «σπάει» ταμία.

Η ηθοποιός κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό μόλις από τα πρώτα επεισόδια, λόγω της υποκριτικής της ικανότητας, όσο και του χαρακτήρα της.

Μετά το τέλος του Τατουάζ η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί και πάλι σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, αυτή τη φορά στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της. Σε μια ανάρτηση της την είδαμε να φοράει την μπλούζα που το τελευταίο διάστημα τα «σπάει».

Πρόκειται για την στενή μπλούζα με το σκίσιμο στον έναν ώμο.

Δανάη Παππά Τατουάζ

Η Δανάη Παππά από το "Τατουάζ" φόρεσε παλτό σε μπεζ χρώμα και θα θες να το αγοράσεις και εσύ φέτος το Χειμώνα!

Η Δανάη Παππά από το "Τατουάζ" φόρεσε παλτό σε μπεζ χρώμα και θα θες να το αγοράσεις και εσύ φέτος το Χειμώνα μόλις το δεις φορεμένο πάνω της.

Είναι από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της στην ελληνική τηλεόραση κατάφερε να δει μεγάλη επιτυχία.

Μετά το "Τατουάζ" την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από τις αναρτήσεις είδαμε να φοράει ένα παλτό σε μπεζ χρώμα και πάθαμε πλάκα. Το συγκεκριμένο σχέδιο φέτος είναι στα hot trend του Χειμώνα.

Δανάη Παππά Τατουάζ

Μέσα από τον λογαριασμό της επίσης, μας έχει αποκαλύψει και τον φύλακα άγγελο της μέσα από μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Εμείς σας βρήκαμε δυο παρόμοια παλτό από τα Zara!

Zara παλτό

ΑΠΛΟ ΠΑΛΤΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Γκρι πανωφόρι

ΑΠΛΟ ΠΑΛΤΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Shop it! Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα...

Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα και... shop it now girls! Ξέρουμε που θα το βρεις!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες με το νέο της σύντροφο να ψωνίζει σε γνωστό εμπορικό κέντρο και η αλήθεια είναι πως επικεντρωθήκαμε πάρα πολύ στο σύνολό της!

Η πρώην πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του κοινού "Τατουάζ", έκανε μια εξαιρετική και οικονομική ταυτόχρονα επιλογή τζιν κι εμείς εδώ βρήκαμε που θα το βρεις για να το αποκτήσεις και να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου είτε το πρωί είτε το βράδυ!

Είναι από τα extreme τζιν παντελόνια με τα μεγάλα σκισίματα που φυσικά αν είσαι πολύ in fashion girl ξέρεις πως μπορείς να το φορέσεις το πρωί με sneakers αλλά ταιριάζει και απίστευτα σε μια βραδινή έξοδο με ένα απλό t-shirt και γόβες!

Δανάη Παππά νέος σύντροφος τζιν

Κοστίζει 19,99 και είναι από γνωστή εταιρία!