Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα φοράς την τσάντα της όλη μέρα! Είναι μαύρη με ασημί αλυσίδα... Που θα την βρεις;

Θα την ερωτευτείτε...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα φοράς την τσάντα της όλη μέρα! Είναι μαύρη με ασημί αλυσίδα... Που θα την βρεις;

Το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για το που θα βρεις κι εσύ την μαύρη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την ασημί αλυσίδα! Αν την αποκτήσεις είμαστε σίγουροι πως θα την φοράς όλη την ημέρα!

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA σε γνωστό εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων με την φίλη της, Μάρα Ζαχαρέα. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια τους πάνω από αυτές τις εκρηκτικές παρουσίες και πολλές, όμως, ήταν εκείνες που αγάπησαν την τσάντα της! Γι αυτό κι εμείς βρήκαμε μάρκα και μαγαζί!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θα την βρείτε, λοιπόν, στην εταιρεία Chanel κι έχει ως ενδεικτική τιμή 2,400 ευρώ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κράτησε την τσάντα που όλες θέλουν να έχουν! Κάνε την δική σου τώρα!

Η τσάντα που κράτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ότι πιο τέλειο και την θέλουν όλες! Θα την αγαπήσεις σίγουρα καθώς είναι στυλάτη και οικονομική! Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε τους πάντες! Κάνε την δικιά σου τώρα!

Η ίδια την συνδύασε με πράσινη φούστα και μαύρο τοπάκι δαντελωτό, ωστόσο είναι μια τσάντα που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.

Αν το σκέφτεσαι ακόμα σταμάτα γιατί κοστίζει 30,99 ευρώ και θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις! Θα την βρεις στα siliad shoes.