Χρηστος Μάστορας: Έβαλε στο κεφάλι του το πιο στιλάτο αξεσουάρ! Αυτή την εμφάνιση σίγουρα δεν την περίμενε κανείς!

To look που "τρέλανε" τις θαυμάστριές του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρηστος Μάστορας: Έβαλε στο κεφάλι του το πιο στιλάτο αξεσουάρ! Αυτή την εμφάνιση σίγουρα δεν την περίμενε κανείς!

Ο Χρήστος Μάστορας το τόλμησε και έβαλε στο κεφάλι του το πιο στιλάτο αξεσουάρ που απογείωσε το look του! Αυτή την εμφάνιση δεν την περίμενε κανείς από τον τραγουδιστής μιας και μας έχει συνηθίσει σε πιο "αυστηρά" ντυσίματα!

Ο front man του συγκροτήματος "Μέλισσες" έχει τον τρόπο να προκαλεί φρενίτιδα με κάθε του εμφάνιση και όχι άδικα αφού έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό!

Έτσι μία ακόμα εμφάνισή του ήρθε να γράψει "ιστορία", μιας και ο τραγουδιστής κατάφερε να "σκίσει" με το πιο casual look!

Συγκεκριμένα, σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Istagram, μας έδειξε το πιο χαλαρό του πρόσωπο και η αλήθεια είναι πως μείναμε να τον κοιτάμε!

Στο μεταξύ έχετε δει τον Χρήστο Μάστορα με μαγιό; Θα πάθετε πλάκα!

Χρήστος Μάστορας: Πέταξε τα σακάκια και έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση! Φόρεσε τζιν και προκάλεσε εγκεφαλικά!

Ο Χρήστος Μάστορας το πήρε απόφαση και πέταξε από πάνω του τα σακάκια! Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση μιας και φόρεσε το τζιν του και για μία ακόμη φορά προκάλεσε πολλά εγκεφαλικά!

Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» έχει μεγάλη πέραση και όχι άδικα αφού προκαλεί φρενίτιδα σε κάθε του εμφάνιση!

Ενώ λοιπόν τον έχουν συνηθίσει όλοι με σακάκια και επίσημο ντύσιμο, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να κάνει μάι διαφορετική εμφάνιση και να βάλει τα πιο casual ρούχα του!

Φόρεσε λοιπόν το χαλαρό του τζιν, αθλητικά και σκουφάκι στο κεφάλι και πόζαρε στο κέντρο της Αθήνας.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο κόκκινο τζάκετ που φόρεσε και ήταν σκέτη "φωτιά"!

Χρήστος Μάστορας: Στάθηκε με κοστούμι στο πλευρό αυτής της γυναίκας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο βγήκε στο «φως» και μας δείχνει ότι ο Χρήστος Μάστορας έβαλε πάνω του κοστούμι και στάθηκε στο πλευρό αυτής της γυναίκας!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός στα social media τους και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Αυτήν την φορά όμως είδαμε μια φωτογραφία που τον αφορά όχι στον λογαριασμό του, αλλά σε μιας γυναίκας!

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα. Ο ίδιος ήταν καλοντυμένος και συγκεκριμένα με κοστούμι, αφού επρόκειτο να βγει στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Χρήστος Μάστορας Κατερίνα Γκαγκάκη

Μάλιστα χθες είδαμε ότι στο πλευρό του ξανθιά καλλονή! Η κοινή τους εμφάνιση ξεσήκωσε τα πλήθη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!