Κάτια Ζυγούλη: Βγήκε βόλτα με τον Σάκη Ρουβά και όλοι κοιτούσαν το πανωφόρι της! Βρες το με 199 ευρώ!

Θα το βρεις σε γνωστή εταιρία!

Κάτια Ζυγούλη: Βγήκε βόλτα με τον Σάκη Ρουβά και όλοι κοιτούσαν το πανωφόρι της! Βρες το με 199 ευρώ!

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο όταν τις κάνει τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Πρόσφατα βγήκε βόλτα με τον Σάκη Ρουβά και όλοι κοιτούσαν το πανωφόρι της. Βρες το και εσύ με 199 ευρώ.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία μπορεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους και δεν φοβούνται να δείξουν τα πρόσωπα των παιδιών τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Κάτια Ζυγούλη θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιάστριας σε εκπομπή μόδας και στο πλευρό της βρίσκεται σε αυτό το μεγάλο βήμα ο Σάκης Ρουβάς. Όπως και βρέθηκε δίπλα της σε έξοδο τους για γεύμα στην Γλυφάδα, μαζί και με το γιο τους, Αλέξανδρο ο οποίος όπως είδαμε έχει μεγαλώσει πολύ.

Το μοντέλο που ξέρει τι πάει να πει μόδα, φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο πανωφόρι και παρόμοιο θα βρεις στο Massimo Duti με 199 ευρώ στη νέα συλλογή.

Κάτια Ζυγούλη ρούχα Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι!

ΗΚάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι αφού το look είναι άλλου επιπέδου!

Το λαμπερό ζευγάρι πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ", για πολύ καλό σκοπό και «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Η Κάτια και ο Σάκης, συνδύασαν τις αποχρώσεις των ρούχων τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα! Το μοντέλο φόρεσε καφέ μπότες και ο ταλαντούχος τραγουδιστής έβαλε τζάκετ σε καφέ, ώστε να ντυθούν παρόμοια. Το look τους πήρε 10άρι από εμάς και κατάφεραν και ξεπέρασαν σε κομψότητα, και το πιο πρόσφατο που είχαν κάνει!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης ΡουβάςΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς εμφάνισηΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς πήγαν σε εκδήλωση