Πάολα: Έβγαλε από πάνω της τα «βαρετά» φορέματα! Φόρεσε το πιο... γοργονέ!

Θα πάθετε πλάκα!

Πάολα: Έβγαλε από πάνω της τα «βαρετά» φορέματα! Φόρεσε το πιο... γοργονέ!

Η Πάολα πραγματοποιεί πάνω στην πίστα «εκρηκτικές» εμφανίσεις και πάντα αναστατώνει. Αυτή την φορά ωστόσο είπε «όχι» στα βαρετά φορέματα και τα έβαλε από πάνω της, επιλέγοντας πιο... γοργονέ για την εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η τραγουδίστρια έχει απίστευτο κορμί και πόδια που μοιάζουν με δυο μέτρα, αφού ξέρει να διαλέγει και να φοράει φορέματα και φούστες που αναδεικνύουν το κορμί της.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη - που πρόσφατα έχασε αγαπημένο του πρόσωπο - επέλεξε το απόλυτο γοργονέ φόρεμα.

Συγκεκριμένα ήταν γεμάτο από πούλιες που στο φως άλλαζαν χρώμα!

Πάολα: Έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της!

Η Πάολα έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της και σίγουρα θα θυμάστε και εσείς αυτή την εμφάνιση!

Πολύ πριν γίνει το σήμα κατατεθέν ο χορός της, η Πάολα προκαλούσε φρενίτιδα με αυτό που κράταγε στα χέρια σε κάθε της εμφάνιση! Η ίδια, πήγαινε πακέτο με το κατακόκκινο μικρόφωνό της και οι θαμώνες από τα μαγαζιά, έβγαζαν μέχρι και φωτογραφίες με αυτό!

Εμείς, ανακαλύψαμε μια φωτογραφία από το παρελθόν με βίντεο ντοκουμέντο, την ώρα που εκείνη κάνει τον γνωστό της χαμό και αντί να τραβάνε αυτό σε βίντεο, έχουν φάει κόλλημα με αυτό που κράταγε στο χέρι της, το μικρόφωνο! Δείτε το βίντεο από το Instagram:

Να θυμίσουμε βέβαια και ένα άλλο βίντεο viral με τον επικό της χορό...

Πάολα: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα»!

Η Πάολα έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα», σίγουρα αν το δείτε θα πάθετε αμόκ όπως και εμείς!

Η Πάολα είναι από τις τραγουδίστριες που είτε τις αγαπάς, είτε τις μισείς. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί σάλο και σίγουρα αυτή που θα δείτε, συζητήθηκε πολύ!

Η ίδια, ανέβηκε στην πίστα πιο εντυπωσιακή από ποτέ και τρέλανε τους πάντες με το κοντό της μαύρο φόρεμα. Είναι φουλ γυαλιστερό και έχει τόσες παγιέτες, που μοιάζει με προβολέα! Από εμάς παίρνει 10άρι και ελπίζουμε το ίδιο και από εσάς. Ιδού η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει το τατουάζ που έκανε fan για χάρη της;