Πάολα: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της στη σκηνή! Με ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες στην πλάτη!

Άκρως εντυπωσιακή!

Πάολα: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της στη σκηνή! Με ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες στην πλάτη!

Η Πάολα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. «Τρέλανε» το κοινό της όταν φόρεσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα η οποία στην πλάτη της αλλά και στα χέρια και τα πόδια έχει διαφάνειες.

Η τραγουδίστρια επιλέγει ρούχα που κυρίως αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Έχει αδυναμία στις μίνι φούστες και φορέματα, ενώ στα πόδια της φοράει μπότες που προκαλούν φρενίτιδα.

Σε μια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη, επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα.

Το ιδιαίτερο που είχε πάνω της ήταν οι διαφάνειες που είχε στην πλάτη της, στα χέρια αλλά και στα πόδια. Στο πίσω μέρος μάλιστα, είχε ουρά.

Η Πάολα επιλέγει επίσης το μαύρο χρώμα. Ωστόσο πρόσφατα φόρεσε το πιο.. γοργονέ και πάθαμε πλάκα.

Πάολα: Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό! Έβαλε γκρι φόρμα και ήταν...

Μόνο η Πάολα θα το έκανε αυτό! Έβαλε γκρι φόρμα και ήταν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Πάολα, πάντα στην σκηνή εμφανίζεται με στενά φορέματα και κορμάκια όμως στην προσωπική της ζωή αγαπά ιδιαίτερα το casual look!

Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τις πρόβες για το σχήμα που θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ! Έβαλε την γκρι της φόρμα, τα αθλητικά της και παρόλα ήταν εντυπωσιακή και όμορφη! Αυτό ξεκάθαρα μόνο η Πάολα όχι μόνο θα το τολμούσε αλλά και θα το... έκανε πράξη! Δείτε την σχετική ανάρτησή της:

Πάολα: Της είχαν χρεώσει σχέση με κούκλo ηθοποιό! Αυτό είναι το πρόσωπο του!