Πάολα: Το κοντό φόρεμα της αποκάλυψε το τατουάζ της! Είναι μαύρο με χρυσά τετράγωνα!

Θα τρελαθείτε!

Πάολα: Το κοντό φόρεμα της αποκάλυψε το τατουάζ της! Είναι μαύρο με χρυσά τετράγωνα!

Ακόμη μια εκρηκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Πάολα με το κοντό φόρεμα που φόρεσε, το οποίο αποκάλυψε το τατουάζ της. Στο χρώμα ήταν μαύρο ενώ είχε και τετράγωνα σε χρυσό. Πάνω στην πίστα «τρέλανε» τους θαμώνες ξανά.

Η τραγουδίστρια κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται επιλέγει φορέματα που αναδεικνύουν τα πόδια της, και κολακεύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το μαύρο όπως φαίνεται είναι και το αγαπημένο της χρώμα.

Χθες, στο μαγαζί που τραγουδά στην Θεσσαλονίκη φόρεσε ένα απίστευτο κοντό φόρεμα το οποίο ήταν μαύρο, ενώ είχε και χρυσό σε τετράγωνα σχέδια.

Στο πλευρό της όπως πάντα ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με τον οποίο τραγούδησαν μαζί και τα πόδια τους είχαν καλυφθεί από τα πανέρια που τους είχαν ρίξει.

Πάολα φόρεμα

Κουρκούλης νυχτερινό κέντρο

Χθες, έκαμε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της στη σκηνή! Με ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες στην πλάτη!

Πάολα: Το μαύρο φόρεμα της είχε από πάνω μέχρι κάτω κρόσσια! Ήταν έξω οι ώμοι και «τρέλανε»!

Μαύρο φόρεμα φόρεσε η Πάολα και «τρέλανε» πάνω στην πίστα. Είχε από πάνω μέχρι κάτω κρόσσια και οι ώμοι ήταν έξω.

Η τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη, πάντα τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα με τα καυτά looks της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται σχεδόν όλες τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί πάνω στην πίστα και τα likes παίρνουν «φωτιά».

Σε ένα από τα video που δημοσίευσε είδαμε να φοράει ένα mini μαύρο φόρεμα με έξω τους ώμους, ενώ τα κρόσσια που είχε το έκαναν ακόμη πιο... καυτό.

Πάολα: Έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της!

Η Πάολα έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της και σίγουρα θα θυμάστε και εσείς αυτή την εμφάνιση!

Πολύ πριν γίνει το σήμα κατατεθέν ο χορός της, η Πάολα προκαλούσε φρενίτιδα με αυτό που κράταγε στα χέρια σε κάθε της εμφάνιση! Η ίδια, πήγαινε πακέτο με το κατακόκκινο μικρόφωνό της και οι θαμώνες από τα μαγαζιά, έβγαζαν μέχρι και φωτογραφίες με αυτό!

Εμείς, ανακαλύψαμε μια φωτογραφία από το παρελθόν με βίντεο ντοκουμέντο, την ώρα που εκείνη κάνει τον γνωστό της χαμό και αντί να τραβάνε αυτό σε βίντεο, έχουν φάει κόλλημα με αυτό που κράταγε στο χέρι της, το μικρόφωνο! Δείτε το βίντεο από το Instagram:

Να θυμίσουμε βέβαια και ένα άλλο βίντεο viral με τον επικό της χορό...