Σάκης Ρουβάς: Έβαλε ροζ ζακέτα και ακόμα και η Ζυγούλη "τρελάθηκε"!

Πιο εκθαμβωτικός από ποτέ!

Σάκης Ρουβάς: Έβαλε ροζ ζακέτα και ακόμα και η Ζυγούλη

O Σάκης Ρουβάς μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτή είναι ακόμη μια που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Και όμως έβαλε ροζ ζακέτα και ακόμα και η Ζυγούλη "τρελάθηκε" με το outfit! Δεν τον έχετε ξαναδεί έτσι!

Ο τραγουδιστής είναι αλήθεια πως συνήθως εμφανίζεται με πολύ glam εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά είπε να κάνει μια πιο casual και να μας δείξει έναν αλλιώτικο εαυτό!

Ο ίδιος λοιπόν πόζαρε στην κάμερα και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που "μιλάει" από μόνη της. Εσείς τι λέτε του πάει αυτό το χρώμα;

Εσείς ωστόσο ακούσατε τι ανακοίνωσαν για το 5ο παιδί και το μέλλον της σχέσης τους;

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με αυτή την μαύρη ζακέτα! Κοντεύει να βγει sold out!

Κοντεύει να βγει sold out η μαύρη ζακέτα που επέλεξε να φορέσει η Κάτια Ζυγούλη, σε πρόσφατη έξοδό της και να σταθεί δίπλα στον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά!

Το μοντέλο την περασμένη Δευτέρα εθεάθη με τον αγαπημένο τραγουδιστή στο Κολωνάκι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και κατηφόριζαν στα σοκάκια!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr τους απαθανάτισε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρούσε την μαύρη ζακέτα που φόρεσε η Κάτια και απογείωσε το look της!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Συνήθως το πιο απλό είναι και το πιο ωραίο γι αυτό και εμείς σας βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για να κάνετε την ζακέτα δική σας!

Θα την βρείτε στην εταιρεία Massimo Dutti και κοστίζει 69,95 ευρώ!

Να τονίσουμε, επίσης, πως η Κάτια ήταν άβαφη και έλαμπε από κάτω μέχρι πάνω! Αν θες να δεις κι άλλες φωτογραφίες από το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πάτα εδώ.

Κάτια Ζυγούλη: Αυτά τα παπούτσια της είναι μόνο για τολμηρές! Τα περπάτησε και τις «πάτησε» όλες κάτω!

Αυτά τα παπούτσια της Κάτιας Ζυγούλη είναι μόνο για τολμηρές! Τα περπάτησε και τις «πάτησε» όλες κάτω! Εσύ, θα τα φορούσες;

Είναι γεγονός πως οι εσπαντρίγιες, ειδικά οι δετές δεν είναι και τα πιο αγαπημένα γυναικών και αντρών! Ωστόσο η Κάτια Ζυγούλη, έκανε την ανατροπή και όχι μόνο τα φόρεσε, αλλά και επέλεξε ένα πολύ τολμηρό χρώμα.

Το μοντέλο, για τις ανάγκες καμπάνιας, φόρεσε σατέν πορτοκαλί φόρεμα και το συνδύασε με παπούτσια σε ασορτί χρώμα. Η Κάτια Ζυγούλη πόζαρε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, ρίσκαρε και... τις «πάτησε» όλες κάτω! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα του σπιτιού της είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!