Αθήνα Οικονομάκου: Έβαλε στα πόδια της καφέ μπότες και την κοίταζαν όλοι! Τα παπούτσια της τα θέλουν όλες!

Η εμφάνιση της παίρνει 10άρι!

Αθήνα Οικονομάκου: Έβαλε στα πόδια της καφέ μπότες και την κοίταζαν όλοι! Τα παπούτσια της τα θέλουν όλες!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε για ακόμη μια φορά την πιο σικάτη εμφάνιση μιας και έβαλε στα πόδια της, τις πιο στιλάτες καφέ μπότες που σίγουρα θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες! Όλοι κοίταζαν τα παπούτσια της!

Η πανέμορφη ηθοποιός ξέρει να εντυπωσιάζει κάθε φορά με το στιλ της και έτσι δεν μας απογοήτευσε με την πρόταση που έκανε για ένα πιο casual και καθημερινό στιλ.

Έτσι σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα απλό τζιν με μπλε πουκάμισο και το συνδύασε με τις πιο στιλάτες καφέ μπότες.

Μείναμε να τις κοιτάμε και όχι άδικα...

Στο μεταξύ είδατε το υπέροχο παντελόνι που επέλεξε να φορέσει σε μπορντό απόχρωση;

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια

Αθηνά Οικονομάκου: Τα παπούτσια της κοστίζουν 100 ευρώ και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Τα φοράνε όλοι οι διάσημοι!

Τα παπούτσια της Αθηνάς Οικονομάκου, κοστίζουν 100 ευρώ και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα. Τα φοράνε όλοι οι διάσημοι και βρήκαμε που μπορείς να τα αγοράσεις.

Η ηθοποιός, αγαπάει πολύ την μόδα και το έχει αποδείξει τόσο με την δική της συλλογή κοσμημάτων, όσο και με την συλλογή ρούχων που διατηρεί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Θεωρείται από τις κορυφαίες influencers της Ελλάδα, καθώς αν μπεις στο λογαριασμό της στο Instagram θα πάρεις πολλές ιδέες για looks, αλλά και φωτογραφίες.

Σε μια από τις αναρτήσεις της τα sneakers της μας τράβηξαν την προσοχή! Κάνοντας μια αναζήτηση είδαμε ότι τα φοράνε πολλοί διάσημοι, ανάμεσα τους και ο Νίκος Μουτσινάς.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια

Είναι από την εταιρία saucony και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ!

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια τιμή διάσημοι

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτά τα παπούτσια δεν τα βγάζει από πάνω της! Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα!

Αυτά τα παπούτσια η Αθηνά Οικονομάκου δεν τα βγάζει από πάνω της. Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα και τα φοράει συνέχει στις βόλτες της.

Λατρεύει τα ρούχα και κυρίως να είναι περιποιημένη κάθε ημέρα. Μάλιστα, ακολουθεί όλες τις τάσεις τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα looks.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα είναι τα παπούτσια της. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει ένα συγκεκριμένο σχέδιο από την εταιρία saucony.

Τα έχει σε δυο χρώματα και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια