Η Πάολα ξέρει να εντυπωσιάζει - Το φόρεμα της είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Η Πάολα ξέρει να εντυπωσιάζει - Το φόρεμα της είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Η Πάολα ξέρει να εντυπωσιάζει και μας το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση! Το φόρεμα της είναι η τελευταία λέξη της μόδας και σίγουρα αν θέλετε και εσείς να εντυπωσιάσετε θα επιλέγατε κάτι παρόμοιο!

Η τραγουδίστρια κάνει την μια μοναδική εμφάνιση μετά την άλλη, και τώρα τελευταία βγαίνει με τα πιο εκκεντρικά, αλλά κομψά φορέματα.

Αν ρίξετε και εσείς μια ματιά στο instagram της θα δείτε πως η Πάολα έχει αλλάξει το στυλ της και έχει γίνει πιο glam, αλλά και trendy. Όπως λένε και τα νέα fashion trends, το χρώμα είναι η τάση που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι, κάτι που έκανε και η ίδια.

Δείτε την και με τα αγαπημένα της μποτάκια! Ξέρουμε πόσο κοστίζουν...

Δεν υπάρχει αυτό που φόρεσε η Πάολα στην πίστα - 20 χρόνια καριέρας και το είδαμε πρώτη φορά

Η Πάολα έκανε την ανατροπή και κατάφερε μετά από 20 χρόνια καριέρας να εντυπωσιάσει ξανά! Αν το δείτε, θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει αυτό που φόρεσε στην πίστα, μιας και το έβαλε για πρώτη φορά! Το look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, στο οποίο και θα την βλέπουμε για λίγες μέρες ακόμα, αφού εμείς πρώτοι γράψαμε πότε θα ολοκληρωθεί η συνεργασία τους. Αμέσως ο Νίκος μόλις την εντόπισε έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μιας και το look της ήταν άκρως πρωτότυπο και ιδιαίτερο.

Η Πάολα, φορούσε ολόσωμη φόρμα που αποτελούνταν όμως από δύο μέρη: Στο πάνω κομμάτι ήταν ένα κορμάκι από μαύρο βελούδο και στο κάτω καμπάνα παντελόνα με δαντέλα που άφηνε όλο το πόδι γυμνό! Η ίδια, συνήθως προτιμά τα φορέματα και έκανε κίνηση ματ με αυτή της την επιλογή. Ομολογούμε πως 20 χρόνια στην πίστα και κάτι τέτοιο, δεν είχε ξαναβάλει... Ιδού και το σχετικό βίντεο:

Λίγα λόγια για την συνεργασία της Πάολα με το Νίκο Κουρκούλη - Έβαλαν φωτιά στην πίστα και σάρωσαν

Οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αποκτούν νόημα τον φετινό χειμώνα με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη να συναντιούνται επί σκηνής στο Vogue Club!

να εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά , στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Το φαινόμενο Πάολα , η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια με το πάθος και το δυναμισμό της, εκρηκτική όπως πάντα, έρχεται να μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της και να μας παρασύρει με την σκηνική της παρουσία!

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας αυθεντικός ,λαϊκός και πολυδιάστατος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, γνωρίζει άριστα τι σημαίνει "διασκέδαση".

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ , δύο αγαπημένες γνήσιες λαϊκές φωνές σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση για πρώτη φορά στο Vogue Club , από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή -Σάββατο!

Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.


Creative Director : Κωνσταντίνος Ρήγος

Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος- Μπάμπης Μαραγκός

Vogue Club

26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη