Σου έμεινε πράσινο φόρεμα από τις γιορτές; Βάλ'το σαν την Μελίνα Ασλανίδου και καθάρισες!

Πώς να μην το χώσεις στη ντουλάπα σου μέχρι του χρόνου!

Σου έμεινε πράσινο φόρεμα από τις γιορτές; Βάλ'το σαν την Μελίνα Ασλανίδου και καθάρισες!

Αν είσαι και εσύ από τις γυναίκες που πήρες πράσινο φόρεμα για τις γιορτές, σίγουρα θα σου έχει μείνει. Μην σκας όμως, βάλ'το σαν την Μελίνα Ασλανίδου και καθάρισες αφού με αυτό το τρόπο δεν θα το έχεις χωμένο μέχρι του χρόνου στη ντουλάπα σου.

Είναι γεγονός πως τα χρώματα των γιορτών είναι το πράσινο και το κόκκινο. Αν και το δεύτερο κάπως σώζεται, το πράσινο φόρεμα δεν είναι και πολύ «φορέσιμο» και έτσι μένει στη ντουλάπα σου μέχρι τις επόμενες γιορτές. Όμως, η Μελίνα Ασλανίδου έχει το how to!

Η τραγουδίστρια, έβαλε το πράσινο φόρεμα της (με στρας παρακαλώ) και μας άφησε άφωνους αφού το συνδύασε τόσο σωστά, που θα το φοράγαμε άνετα Σάββατο βράδυ ή και όχι μόνο. Δες την σχετική φωτογραφία από το Instagram της και copy the look. Μην ξεχάσεις και τις must μαύρες γόβες σου, έχει και από αυτές η Μελίνα...

Μελίνα Ασλανίδου πράσινο φόρεμα

Πώς να φορέσεις σωστά το πράσινο φόρεμα σαν την Μελίνα Ασλανίδου

Το πράσινο θεωρείται το χρώμα της αθανασίας, της ζωής και της φύσης. Δεν είναι τυχαίο που μας αρέσουν τόσο πολύ τα πράσινα μάτια και η άνοιξη που είναι όλα ανθισμένα και καταπράσινα.

Πλούσια, αριστοκρατική απόχρωση που ταιριάζει σε όλους του τόνους δέρματος, μαλλιών και ματιών. Ακόμη, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά απ’ τα χρώματα που έχεις στην ντουλάπα σου. Άρα, δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με βάση το σμαραγδένιο πράσινο. Με αυτά τα 2 tips όμως θα σωθείς:

1. Αν θες ένα total emerald green look, προτίμησε να το κάνεις, φορώντας ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι και συνδυάζοντάς το με πιο έντονα πράσινα αξεσουάρ. Αυτό το look κολακεύει κυρίως τις κοκκινομάλλες, και τις μελαχρινές. Αν είσαι ξανθούλα, «σπάσε» τη συνολική εμφάνιση με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το κρεμ και το λευκό.

2. Το σμαραγδί ταιριάζει αρμονικά σχεδόν με όλα τα χρώματα, κυρίως του αντίθετου χρωματικού φάσματος. Σε συνδυασμό με μωβ, κόκκινο ή πορτοκαλί, δημιουργεί την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Π. χ. επίλεξε ένα emerald green φόρεμα και συνδύασέ το με κατακόκκινα κοσμήματα για μια επίσημη περίσταση ή με χρυσά clutch και σανδάλια για μια ανέμελη, καλοκαιρινή εμφάνιση.