Οι suede μπότες της Ελένης Μενεγάκη κοστίζουν 124,50 ευρώ! Ξέρουμε που θα τις βρεις

Δεν θα τις βγάζεις από τα πόδια σου!

Οι suede μπότες της Ελένης Μενεγάκη κοστίζουν 124,50 ευρώ!  Ξέρουμε που θα τις βρεις

Ξέρουμε που θα βρεις και εσύ τις μπότες που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στον ALPHA. Είναι suede, άνετες στο περπάτημα, ταιριάζουν με όλα από το πρωί έως και το βράδυ και από εκεί που τις βρήκαμε κοστίζουν 124,50 ευρώ.

Οι παρουσιάστριας επιλέγει κομμάτια τόσο στα ρούχα της, όσο και στα παπούτσια της, που την κολακεύουν και ταιριάζουν στις αποχρώσεις τις επιδερμίδας της. Μάλιστα, κοιτάει να είναι αναπαυτικά, καθώς στην εκπομπή κάθεται πολλές ώρες όρθια.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στον ALPHA, λατρέψαμε τις suede μπότες που φόρεσε με ένα floral μωβ maxi και αέρινο φόρεμα με ζώνη στην μέση της.

Η Ελένη Μενεγάκη, το συνδύασε άψογα με καφέ ψηλές μπότες της εταιρίας Nak. Μάλιστα, πολλά παπούτσια της είναι της συγκεκριμένης εταιρίας την οποία λατρεύει.

Οι συγκεκριμένες, κοστίζουν 124,50 ευρώ από 249 που ήταν η αρχική τους τιμή. Θα τις βρεις εδώ.

Αυτές τις μπότες της, τις έχετε δει; Είναι κόκκινες και κυκλοφορούν παντού.

Όταν είχε πάει με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της κόρη τους η Ελένη Μενεγάκη φορούσε μπότες που κόστιζαν 99 ευρώ!

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της κόρης τους, Λάουρας. Όλοι κοιτούσαν τις μπότες της που κόστιζαν 99 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλει κάθε ώρα της ημέρας να είναι λαμπερή και όμορφη. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, όλοι οι φωτογράφοι "πέφτουν" πάνω της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο σχολείο της κόρης της μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο όπου ενημερώθηκαν από τους καθηγητές της.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα με το look της. Οι μπότες της ωστόσο, ήταν εκείνες που λατρέψαμε. Είναι Sant Shoes και κοστίζουν 99 ευρώ. Το κόκκινο σύνολο της είναι Little Mistress London.

Ελένη Μενεγάκη μπότες