Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε alaska jacket - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή

Θα το αγαπήσεις

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε alaska jacket - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να φοράει ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν τις αποχρώσεις της επιδερμίδα της. Μπορεί να αγαπούσε πολύ τα έντονα χρώματα. ωστόσο τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε και με σκούρες αποχρώσεις. Σε μια από τις εμφανίσεις της, επέλεξε ένα alaska jacket με του οποίου την τιμή θα πάθεις πλάκα.

Η παρουσιάστρια στις δημόσιες εμφανίσεις της, θέλει να είναι κάθε φορά άνετη, λαμπερή αλλά και περιποιημένη. Για αυτό και σε αυτή την φωτογραφία που την είδαμε να φοράει το λευκό της jacket πάθαμε πλάκα και ψάξαμε για να το βρούμε.

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της, εκτός εκπομπής, φόρεσε ένα απίστευτο λευκό jacket, του οποίου η ονομασία είναι Alaska. Όπως θα δείτε και εσείς είναι πολύ «χουχουλιάρικο» και σικάτο, ενώ στο λαιμό του κρέμεται ένα κασκόλ.

Το συγκεκριμένο jacket θα το βρεις στο «maridruna» και κοστίζει 380 ευρώ. Θα το βρεις εδώ.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της στον Alpha έπεσε μαύρο.

Ελένη Μενεγάκη: 7 + 1 εμφανίσεις με το ίδιο jacket

Είναι ζεστό, πουπουλένιο, κομψό, ανήκει στην πολυτελή γαλλική φίρμα Moncler, κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ και οι fashion experts το αποκαλούν «επένδυση».

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει κάτι περισσότερο από απόσβεση, αφού τους τελευταίους μήνες δεν τον βγάζει από πάνω της. Διαβάστε παρακάτω...

Το φοράει στο shopping, στις κοινωνικές της υποχρεώσεις, στις βόλτες με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο, στις αποδράσεις της στην Άνδρο, παντού.

Ένα μπουφάν = 1.000 συνδυασμοί!

Φτιαγμένο από συνθετικά υλικά, αυτό το μπουφάν είναι ιδανικό για το κρύο και... τους παπαράτσι: Προστατεύει από όλες τις συνθήκες, ενώ χαρίζει άψογο στυλ σε κάθε casual look της παρουσιάστριας δείχνοντας την πάντα chic και καλοντυμένη! Η Ελένη ξέρει...

Δες πως το συνδυάζει με όλα τα ρούχα της!