Ελένη: Το "μαύρο" στον Alpha έφερε συγκίνηση - "Μου τρυπήσατε..."

Τα λόγια της προς τους τηλεθεατές ήταν συγκινητικά

Ελένη: Το

Η Ελένη Μενεγάκη μας συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια με την πρωινή της εκπομπή η οποία ωστόσο την Τρίτη (11/2) προς έκπληξη όλων μας βγήκε στον αέρα 40 λεπτά αργότερα. Βέβαια δεν ευθυνόταν η ίδια για αυτό καθώς στον Alpha έπεσε μαύρο για λίγο αποσυντονίζοντας έτσι το πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως ήταν φυσικό η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εν λόγω καθυστέρηση, ενώ στη σημερινή της εκπομπή (12/2) δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό της για τα όμορφα μηνύματα που έλαβε. Η Ελένη Μενεγάκη με εμφανή την συγκίνησή της, ξεκίνησε την εκπομπή την Τετάρτη μιλώντας προς τους τηλεθεατές.

Όπως σας γράψαμε ήδη στο Youweekly.gr εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο την Τρίτη (11/2) στο κανάλι του Alpha έπεσε για λίγο μαύρο, με αποτέλεσμα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που ήταν να ξεκινήσει περίπου εκείνη την ώρα να βγει στον αέρα 40 λεπτά αργότερα!

Έτσι η όμορφη παρουσιάστρια είπε σήμερα ξεκινώντας την εκπομπή της τα εξής:

"Τέτοια χαρά που έχω που βγήκαμε στην ώρα μας δεν φαντάζεστε. Αυτό το χθεσινό δεν ήταν μόνο για εσάς ξάφνιασμα και σοκ αλλά και για εμάς. Είχαμε τεχνικό πρόβλημα από νωρίς… Πραγματικά τα λόγια που μου γράφατε κάτω από το instagram, τι να πω τώρα… δεν μπορώ, δεν μπορώ!¨Καταλάβατε; Σας αγαπώ πολύ! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Μου τρυπήσατε όχι τα αφτιά αλλά την ψυχή μου!"!

40 λεπτά καθυστέρησε να βγει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη λόγω του μαύρου στον Alpha

Και όμως η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να βγει στον αέρα η εκπομπή της, έπειτα από το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο σταθμός! Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε καθυστέρηση 40 λεπτών, ωστόσο βγήκε, συνεχίζοντας το κανονικό της πρόγραμμα.

Η ίδια φυσικά και έδωσε απάντηση στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες και διευκρίνισε το ζήτημα, που ανάγκασε το κανάλι να κόψει το δελτίο ειδήσεών του και να βάλει σε επανάληψη την σειρά, "Το Σόι Σου".

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ανέφερε, "Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά κι αυτό, μη νομίζετε. Στην τηλεόραση, τεχνικά είναι όλα, μπορεί να συμβεί. Καταλαβαίνω όμως ότι κι εσείς ανησυχήσατε, όχι μόνο γι’ αυτά που μου γράψατε στο Instagram, αλλά για να φτάσει να με πάρε η μαμά μου τηλέφωνο… Κατάλαβα ότι έχει γίνει πολύ θέμα! Εντάξει, έγινε, πέρασε, τέλειωσε κι εμείς προχωράμε κανονικά".

Το μαύρο που προέκυψε κατά τις 12.00 και έριξε τον Alpha, που μάλιστα σας αναφέραμε ήδη εμείς, προκάλεσε μεγάλη ταραχή αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές "κάγκελο".