Με αυτό το κολιέ έκανε την διαφορά η Δούκισσα Νομικού - Θα το θες κι εσύ

Εμείς το λατρεύουμε!

Με αυτό το κολιέ έκανε την διαφορά η Δούκισσα Νομικού - Θα το θες κι εσύ

Η Δούκισσα Νομικού αγαπάει τα κοσμήματα και με αυτό το κολιέ που φόρεσε στο λαιμό της, έκανε όλη την διαφορά στο σύνολο που φόρεσε σε δημόσια έξοδο της. Θα το θέλεις και εσύ, και γνωρίζουμε και που θα το βρεις και σε τι τιμή.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει την συλλογή κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει η ίδια. Την βλέπουμε να τα φοράει με όλες τις εμφανίσεις της, τόσο βραδινές όσο και πρωινές και θα λέγαμε πως ταιριάζουν άψογα με όλα. Είναι διακριτικά, εντυπωσιακά και λαμπερά.

Πρόσφατα, η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε σε εκδήλωση για την Loreal στην οποία είναι brand ambassador όπου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι στο πιο γυναικείο χρώμα που θα ζηλέψεις. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε τα κοσμήματα της.

Για ακόμη μια φορά επέλεξε να φορέσει κοσμήματα από την συλλογή της τα οποία σίγουρα έκαναν την διαφορά στο σύνολο της. Ειδικά το κολιέ της, το οποίο «έσπασε» την «μαυρίλα» από το ζιβάγκο της.

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα

Κοσμήματα για την γιορτή των ερωτευμένων; - Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα καλύτερα

Δεν ξέρεις τι κοσμήματα να βάλεις την ημέρα των ερωτευμένων; Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα καλύτερα και σου δίνει ιδέες τι μπορείς να διαλέξεις και εσύ και να βάλεις εκείνη την ημέρα για να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου πάς.

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εσύ ψάχνεις το κατάλληλο outfit να φορέσεις εκείνη την ημέρα. Εκτός από τα ρούχα που πρέπει να διαλέξεις πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για εκείνη την ημέρα. Δες και τι φόρεσε στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο

Σε μια ανάρτηση της στο Instagram μπορεί εκείνη να μας έδειχνε το κραγιόν που θα διαλέξει για εκείνη την ημέρα εμείς όμως παρατηρήσαμε τα σκουλαρίκια και το κολιέ από την συλλογή της.

Δες τα και πάρε μια ιδέα τι να βάλεις εκείνη την ημέρα.