Βάσω Λασκαράκη: Στην αγκαλιά του Σουλτάτου παρέδωσε μαθήματα - Το ανδρόγυνο look της παίρνει 10άρι

Copy the look

Βάσω Λασκαράκη: Στην αγκαλιά του Σουλτάτου παρέδωσε μαθήματα - Το  ανδρόγυνο look της παίρνει 10άρι

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπάει την μόδα και δεν είναι μόνο μια η φορά που έχει παραδώσει μαθήματα. Πριν από λίγες ημέρες σε ταξίδι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, το ανδρόγυνο look που πραγματοποίησε σε βόλτα που έκαναν, παίρνει το απόλυτο 10άρι.

Η ηθοποιός διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του σεφ, ενώ έχει πάντα στο πλευρό της την κόρη της. Από την άλλη στα επαγγελματικά της η σειρά που πρωταγωνιστεί έχει τραβήξει την αγάπη του κοινού.

Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να πηγαίνει ταξίδια με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Πρόσφατα, πήραν το αεροπλάνο και πήγαν μέχρι την μαγευτική Βαρκελώνη. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε εντυπωσιάζουν.

Μάλιστα, σε μια από αυτές, είδαμε την Βάσω Λασκαράκη να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου. Το ανδρόγυνο look της τράβηξε όλα τα βλέμματα και όπως βλέπουμε... έχει τέλειο γούστο στη μόδα.

Tips για το τέλειο ανδρόγυνο look

Το ντύσιμο αυτό προσφέρει αμέτρητες επιλογές καθώς μπορείς εύκολα να το μετατρέψεις από formal σε επαγγελματικό και... θηλυκό.

Τολμήστε να φορέσετε ένα άνετο και όχι εφαρμοστό κουστούμι, πουκάμισο και μοκασίνια αν διαθέτετε το ύψος, διαφορετικά γόβες και ankle boots θα προσδώσουν το απαραίτητο στυλ ενισχύοντας λίγο παραπάνω τη θηλυκότητα. Σε πιο απλές και όχι τόσο βραδινές ή επίσημες περιστάσεις, μπορείς να αντικαταστήσεις το κλασσικό παντελόνι με ένα boyfriend jean η με μια loose παντελόνα και παράλληλα το σακάκι με ένα δερμάτινο δημιουργώντας ένα grunge rock look. Μεγάλη σημασία δίνουμε στην τσάντα. Για το βράδυ επιλέγουμε έναν oversized φάκελο ή ένα διακριτικό stylish clutch ενώ για καθημερινά looks μια τσάντα ταχυδρόμου ή μια all day bag θα κάνουν τη διαφορά.