Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε το Militaire με τον καλύτερο τρόπο! Έκλεψε τις εντυπώσεις

Κάντο και εσύ!

Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε το Militaire με τον καλύτερο τρόπο! Έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Ελένη Χατζίδου φόρεσε το Militaire με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς να το φορέσεις και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκεύης μαζί με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια, μετά τα belt bags, έβαλε και άλλο ένα top trend και μας τρέλανε κανονικά! Φόρεσε το λεγόμενο "στρατιωτικό" σε πουκάμισο. Μάλιστα επέλεξε να το συνδυάσει άψοφα με δερμάτινη στενή φούστα και μαύρες γόβες.

Το Militaire είναι μια τάση που δεν φεύγει ποτέ από τα ρούχα και με τον σωστό συνδυασμό μπορεί να δείξει υπέροχο και πάνω σου. Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ.

Αν μάλιστα το κάνεις όπως η Ελένη Χατζίδου έχεις και ένα πολύ καλό βραδινο look για να βγεις και να πιεις έξω το ποτό σου.

Η Ελένη Χατζίδου με τη must μπότα για φέτος - 10άρι και από τον Ετεοκλή

Η Ελένη Χατζίδου έκανε εμφάνιση με μια μπότα, την οποία και εμείς θεωρούμε must για φέτος. Πήρε το 10άρι και από τον Ετεοκλή Παύλου με το look της και δεν έχεις παρόμοιο ζευγάρι στη συλλογή σου, δεν μπορείς να λέγεσαι fashionista!

Η τραγουδίστρια, μετά τα belt bags, έβαλε και άλλο ένα top trend και μας τρέλανε κανονικά! Άλλωστε χειμώνας χωρίς μπότα και μποτάκι, ε δεν γίνεται. Αν βέβαια, έχεις άπειρα ζευγάρια με παπούτσια τότε κάνε focus εδώ μιας και αυτό το συγκεκριμένο είναι must.

Κοινώς, αν δεν το έχεις τότε όσα και να έχεις στη συλλογή σου είναι... ανύπαρκτα! Μαύρες, με τετράγωνο τακούνι όχι πολύ ψηλό, με μήκος λίγο κάτω από γόνατο και από δέρμα που δεν είναι λουστρίνι, τις βάζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Ελένη Χατζίδου σου δείχνει τον τρόπο και εμείς με τον Ετεοκλή μαζί αποθεώνουμε! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πώς να φαίνεστε πιο ψηλή με μπότες - Τα tips που ακολουθεί και η Ελένη Χατζίδου:

1. Το ύψος που κολακεύει όλες τις γυναίκες είναι αυτό που σταματάει ακριβώς πάνω από το γόνατο. Επιλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι μπότες που βρίσκεται σε αυτό το ύψος και συνδυάστε το με φόρεμα ή φούστα σε γραμμή άλφα.

2. Τα μυτερά παπούτσια γενικότερα -άρα και οι μπότες- δίνουν ύψος και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, σίγουρα η στρογγυλή μύτη δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

3. Φορέστε μπότες και ρούχα στην ίδια απόχρωση. Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι τα total looks δίνουν την αίσθηση του «ενιαίου», χαρίζουν ύψος και αφαιρούν πόντους. Αν λοιπόν θέλετε να φαίνεστε ψηλή και αδύνατη βρείτε την αγαπημένη σας απόχρωση και φορέστε τη από την κορυφή ως τα νύχια.