Βαρέθηκες τα συνηθισμένα τσαντάκια; Βάλε belt bag σαν την Ελένη Χατζίδου

Προσοχή με το trend αυτό, θέλει τρόπο

Βαρέθηκες τα συνηθισμένα τσαντάκια; Βάλε belt bag σαν την Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου, όπως και εσύ έχει βαρεθεί τα συνηθισμένα τσαντάκια που κυκλοφορούν. Έβαλε belt bag και έμοιαζε σαν γνήσια fashionista. Αυτό το look πρέπει να το δεις για να αλλάξεις όλη τη φιλοσοφία σου. Αντίγραψέ το άφοβα...

Η τραγουδίστρια, έχει ένα αξεπέραστο στιλ και κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει. Μάλιστα, όπως σου γράψαμε και χτες, έχει γίνει ξανά φέτες μετά την γέννηση της κόρης της και μπορεί να φορέσει κυριολεκτικά ό,τι θέλει! Η ίδια, φαίνεται πως έχει αδυναμία στα μικρά τσαντάκια και δεν την αδικούμε.

Η Ελένη Χατζίδου πρόσφατα φόρεσε την ανανεωμένη εκδοχή τους, τα belt bags που έχουν κατακλύσει την αγορά με πολλά σχέδια και χρώματα. Θέλει ωστόσο προσοχή σαν trend γιατί η αλήθεια είναι πως όσο και αν εντυπωσιάζουν, αφού ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, τα belt bags δεν πάνε σε όλες.

Ιδού και η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου:

Πώς να φορέσεις σωστά την Belt bag - Το τσαντάκι που αγαπά η Ελένη Χατζίδου

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε τι είναι belt bag: Είναι ένα μικρό τσαντάκι το οποίο φοριέται γύρω από τη μέση σου και είναι τόσο μικρό όσο χρειάζεται για τα απαραίτητά σου ελευθερώνοντας τα χέρια σου! Αυτό το είδος τσάντας που το φορούσαν στη ζώνη έχει ρίζες στους Native Americans και λειτουργούσε ως τσάντα φαρμάκων! Φταγμένο από δέρμα βούβαλου το φορούσαν γύρω από τη μέση, τον καρπό ή τον θώρακα και κουβαλούσαν τα απαραίτητα γιατροσόφια.

Οι Σκωτσέζοι το προτιμούσαν επίσης, γιατί φαντάζεσαι δεν ήταν και τόσο πρακτικό να έχουν τσέπες στα κίλτς τους! Ωστόσο η belt bag, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τον πιο στιλάτο τρόπο για να την φορέσεις ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, αναλόγως το styling! H belt bag μπορεί να φορεθεί από το πρωί με το office look σου, πάνω από το παλτό ή το πουλόβερ σου, μέχρι το βράδυ με το κοστούμι σου ή το mix and match σύνολό σου. Προσοχή μόνο στο σχέδιο, γιατί πρέπει να ταιριάζει με τον σωματότυπό σου