Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ντύθηκαν «δίδυμοι»! Hot or not η εμφάνισή τους;

Αδιανόητο ταίριασμα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ντύθηκαν «δίδυμοι»! Hot or not η εμφάνισή τους;

Μοιάζει πραγματικά αδιανόητο αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik πήγαν στο Μιλάνο και ντύθηκαν «δίδυμοι»! Hot or not η εμφάνισή τους; Πάντως από εμάς πήραν το μπράβο απλά και μόνο για την υπέρμετρη φαντασία τους.

Το ζευγάρι, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και προκάλεσε πανικό από likes και αντιδράσεις. Ντύθηκαν σχεδόν ασορτί και με το γνωστό τους ύφος αλά GNTM «έσπασαν» το ίντερνετ. Από την μία η Ηλιάνα είχε ντυθεί στα ολόλευκα από πάνω μέχρι κάτω και ο τραγουδιστής, είχε βάλει κατακόκκινα!

Το κόκκινο και το λευκό, είναι από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς και μέχρι και οι top influencers το ξέρουν καλά και το προτείνουν. Από εμάς η εμφάνισή τους είναι άκρως hot... από εσάς; Δείτε την αλλά δείτε και το καλσόν της Ηλιάνας με το κρυφό μήνυμα:

Μια ακόμα ασορτί εμφάνιση σαν «δίδυμοι» - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε φούξια μπότες, όπως η γούνα του Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την διαφορά και έβαλε φούξια μπότες, όπως η γούνα του Snik η οποία είχε προσκαλέσει φρενίτιδα! Κάλυπταν όλα της τα πόδια και μοίρασαν «εγκεφαλικά» αφού της πήγαιναν απίστευτα! Εσύ θα τολμούσες να τις φορέσεις;

Εμείς πάντως πολύ άνετα, αφού όπως τις έχει συνδυάσει η Ηλιάνα, με μίνι φόρεμα δηλαδή, είναι το απόλυτο outfit για Σάββατο βράδυ ή girls night! Η κριτής του GNTM γράφει ιστορία της μόδας και το edgy look της, παρέδωσε μαθήματα!

Οι μπότες - έρωτας είναι από την εταιρία Tsakiris Mallas και είναι και πολύ προσιτές στην τιμή, αφού κοστίζουν μόλις 139 ευρώ. Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram και αναζήτησέ τις άμεσα μιας και κοντεύουν να εξαντληθούν!

Δείτε και τι φόρεσε όταν πήγε πρόσφατα για ψώνια. Πάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ....