Σε προσφορά οι μπότες της Βίκυς Καγιά - Τρέξε να τις προλάβεις με 45 ευρώ

Είναι ότι πιο must

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε προσφορά οι μπότες της Βίκυς Καγιά - Τρέξε να τις προλάβεις με 45 ευρώ

Οι μπότες της Βίκυς Καγιά κοστίζουν μόνο 45 ευρώ, καθώς βρίσκονται σε προσφορά. Είναι snakeskin και αν δεν τρέξεις να τις προλάβεις, πρόκειται να «εξαφανιστούν» όλα τα νούμερα από τα καταστήματα της αγαπημένης αλυσίδας υποδημάτων.

Οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους και ίσα που προλαβαίνεις να ρίξεις μια ματιά για να βρεις αγαπημένα κομμάτια σε τιμές που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Στις εκπτώσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι μπότες της παρουσιάστριας.

Η Βίκυ Καγιά είναι brand ambassador των Migato και κάθε παπούτσια που φοράει γίνονται sold out με ταχύτητα φωτός. Όπως θα γίνει και με αυτές τις μπότες που θα βρεις στα καταστήματα, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα.

Πρόκειται για την snakeskin μπότα που είναι πάνω από το γόνατο σε καμηλό χρώμα.

CHD3584-L52

Δεν βγάζει από πάνω της τις καουμπόικες μπότες η Βίκυ Καγιά κι εμείς βρήκαμε και μαύρες και καφέ για να διαλέξεις! Είναι, μάλιστα, σε προσφορά...

Βίκυ Καγιά: Οι μπότες της είναι... ευκαιρία! Κάνουν 80 ευρώ αλλά θα τις βρεις με 26% έκπτωση!

Οι μπότες της Βίκυς Καγιά είναι... ευκαιρία, αφού έχουν 26% έκπτωση και από 80 ευρώ θα τις βρεις πολύ λιγότερο στα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο συνεργάζεται με την εταιρία Migato και τα παπούτσια που έχει φορέσει «κλέβουν» κάθε φορά τα βλέμματα.

Οι cowboy μπότες προκαλούν φρενίτιδα στα καταστήματα και η Βίκυ Καγιά φόρεσε τις πιο hot που ταιριάζουν επίσης με όλα, αφού είναι μαύρες και leather.

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Πρόκειται για την western μπότα που από 80 ευρώ που είναι η αρχική της τιμής θα τις βρεις με 59 , αφού έχει 26% έκπτωση.

Μάλιστα, η εταιρία έχει δημιουργήσει και παπούτσια αποκλειστικά και μόνο για την ίδια, τα οποία θα ζηλέψεις.

Migato μπότες