Λευκά ρούχα το χειμώνα; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τον τρόπο να τα φορέσεις σωστά

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευκά ρούχα το χειμώνα; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τον τρόπο να τα φορέσεις σωστά

Η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από την καθημερινή της εκπομπή που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε μια από αυτές λοιπόν σου δείχνει πως να φορέσεις με σωστό τρόπο τα λευκά σου ρούχα τη χειμερινή περίοδο.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως έχει υπέροχο στιλ και πάντα το συνδυάζει άψογα με το μακιγιάζ της, σε συνεργασία πάντα με τους στιλίστες και τους μακιγιέζ της στον ΑΝΤ1. Ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς και μας το αποδεικνύει.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε και μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε να έχει φορέσει ένα άψογο total white look, το οποίο «έσπαγε» η ζαχαρί ζακέτα της η οποία ήταν μακριά και έφτανε μέχρι τα πόδια της.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μια λευκή παντελόνα, την οποία συνδύασε με λευκό τοπ σε φαρδιά γραμμή. Σε φαρδιά γραμμή ήταν επίσης και η ζακέτα της η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ζέτα Μακρυπούλια ρούχα

Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει συχνά το λευκό χρώμα, καθώς φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της. Πριν λίγες ημέρες, φόρεσε λευκό πουλόβερ με τον πιο σικάτο τρόπο.

Λευκό έχει βάλει ξανά και μας έδειξε τον τρόπο

Η Ζέτα Μακρυπούλια έμοιαζε με «νύφη» με το λευκό της πουλόβερ! Με 50 ευρώ το παίρνεις κι εσύ και σίγουρα αυτό το look της, είναι από εκείνα που πρέπει να αντιγράψεις!

Η παρουσιάστρια, διανύει άλλωστε φέτος την καλύτερή της χρονιά! Το Ρουκ Ζουκ σκίζει σε τηλεθέαση και η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, πάει από το καλό στο καλύτερο.

Το στιλ της είναι άψογο και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, μας μάγεψε! Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε λευκό πουλόβερ και έμοιαζε με «νύφη»! Εμείς το εντοπίσαμε μόλις στα 50 ευρώ και αν έχεις και μια παρόμοια λευκή φούστα και αντιγράψεις το look της, θα πάρεις 10άρι άνετα! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: