Εσύ γνωρίζεις ποια γυαλιά ηλίου είναι στη μόδα; Η Σίσσυ Χρηστίδου σου έχει τα "hot" trends

Θα τα αγαπήσετε

Εσύ γνωρίζεις ποια γυαλιά ηλίου είναι στη μόδα; Η Σίσσυ Χρηστίδου σου έχει τα

Εσύ γνωρίζεις ποια γυαλιά ηλίου είναι στη μόδα; Αν όχι μην φοβάσαι άλλο, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου σου έχει τα "hot" trends και πως να τα συνδυάσεις εύκολα και γρήγορα με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας θέλει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά, και να μας προτείνει μόνο τις καλύτερες τάσεις. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά με το trend που θα λατρέψετε τώρα που ανοίγει και ο καιρός.

Αρχικά η παρουσιάστρια ψηφίζει μαύρο χρώμα στα γυαλιά, μιας και είναι διαχρονικό και ταιριάζει με όλα. Στην συνέχεια επιλέγει πιο μικρά σχέδια και λέει όχι στα oversized γυαλιά ηλίου που καλύπτουν το μισό μας πρόσωπο.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο τα συνδυάζει, η ίδια επιλέγει από μαύρες αποχρώσεις που πάνε ασορτί, μέχρι και λεοπάρ. Ωστόσο μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς είδατε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της; Ολόκληρος άνδρας!

Εκτός από τα πιο trendy γυαλιά ηλίου, η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε και το νούμερο 1 trend - Αυτή η απόχρωση του κραγιόν πρέπει να γίνει δικιά σου

Νούμερα 1 trend η απόχρωση του κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές επιλογές και δεν μας απογοήτευσε για ακόμα μια φορά. Εσύ θα το φορέσεις;

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, φροντίζει ώστε πάντα να μένει ενήμερη με όλα τα trends και να προτείνει μόνο τα καλύτερα. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα φλογερό χρώμα του κόκκινου,, που έφερνε και σε πορτοκαλί. Το συγκεκριμένο, είναι από τα πιο νέα trends του εξωτερικού, που ακόμα και μεγάλα ονόματα, όπως η Jennifer Lopez, το επιλέγουν.

Εσύ θα το τολμήσεις; Δες το ποστ στον λογαριασμό της που έφερε τα πάνω - κάτω. Ωστόσο η ίδια έκανε και μια μοναδική εμφάνιση στο Open tv που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Την είδες;