Φόρα τα χειμερινά σου ρούχα την Άνοιξη - Οικονομάκου και Λασκαράκη σου δείχνουν το πώς

Τα tips για να σωθείς

Φόρα τα χειμερινά σου ρούχα την Άνοιξη - Οικονομάκου και Λασκαράκη σου δείχνουν το πώς

Κι όμως μπορείς να φοράς τα χειμερινά σου ρούχα την Άνοιξη και η Αθηνά Οικονομάκου με την Βάσω Λασκαράκη σου δείχνουν το πώς. Οι δυο κολλητές βρίσκονται στην παγωμένη Σουηδία αλλά δεν χάνουν το στιλ τους. Μάλιστα στην Δανία, που έχει πιο υψηλή θερμοκρασία, φόρεσαν τα ίδια.

Και οι δύο ηθοποιοί, αγαπούν την μόδα και ό,τι φορούν γίνεται αμέσως trend. Επειδή αυτή η μεταβατική εποχή είναι δύσκολη στο να βρεις τι ακριβώς να φορέσεις, έχουμε στιλιστικά τους tips, με βάση την πιο πρόσφατη φωτογραφία τους.

Από την μία, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το χοντρό της πουλόβερ με ένα ελαφρύ πανωφόρι και από την άλλη η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε ένα χοντρό μπουφάν με ελαφρύ πουλοβεράκι και τζιν. Να θυμίσουμε εδώ το υπέροχο post με τον άντρα της που μας ενθουσίασε, δες τι είχε φορέσει και ο Σουλτάτος και πάρε ιδέες για τον φίλο σου.

Εδώ η σχετική φωτογραφία με τις δύο φίλες:

Πώς να φορέσεις κι εσύ τα χειμερινά ρούχα την Άνοιξη σαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Βάσω Λασκαράκη

Εάν στην γκαρνταρόμπα σου απουσιάζει αυτή η κατηγορία των «ενδιάμεσων» ρούχων, όπως για παράδειγμα λεπτά φούτερ ή πουλόβερ, ελαφριά jacket, πουκάμισα, λευκά sneakers και φορέματα, τα οποία αξιοποιούνται σε κάθε εποχή, τότε είναι ευκαιρία μερικά από τα παρακάτω κομμάτια να μπουν στην προσεχή σου «wish list», μιας και αποτελούν «επένδυση» παντός καιρού!

  • Νο1. Ελαφριές μπλούζες ή πουκάμισα

Τα πουκάμισα είναι η top επιλογή της μεταβατικής περιόδου!

  • Νο. 2 Chiffon Φορέματα

Αέρινα και απολύτως θηλυκά φορέματα θα πρωταγωνιστήσουν σε σικάτες εμφανίσεις και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, όταν είσαι καλεσμένη κάπου και οφείλεις να ντυθείς προσεγμένα! Ένα midi φόρεμα με floral σχέδια είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στα ανοιξιάτικα look, αναβαθμίζοντας το στυλ σου!

  • No. 3 Αθλητικά sneakers

Σαφέστατα, τα αγαπημένα σου sneakers δεν τα αποχωρίζεσαι ποτέ! Πρόκειται για ένα basic παπούτσι, το οποίο φοριέται χειμώνα – καλοκαίρι και σε βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε φορά που το επιλέγεις.