Με το πιο ανατρεπτικό πουλόβερ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Από μπροστά ανοιχτό, αλλά από πίσω...

Είναι το πιο hot κομμάτι

Με το πιο ανατρεπτικό πουλόβερ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Από μπροστά ανοιχτό, αλλά από πίσω...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε ένα πουλόβερ που πρόκειται να ξετρελαθείς όταν το δεις. Από μπροστά είναι ανοιχτό, αλλά από πίσω είναι... ανατρεπτικό, καθώς είναι όλο ανοιχτό. Είναι σίγουρα με όλα, χαρίζει ζεστασιά, αλλά θα σε κάνει και άκρως θηλυκή.

Η δημοσιογράφος του ALPHA είναι γνωστό πως λατρεύει την μόδα και φροντίζει ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Κάτι που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τράβηξε τα μάτια όλων με το πουλόβερ της, το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό. Στο μπροστινό μέρος είναι το κλασικό μαύρο ζιβάγκο πουλόβερ, ωστόσο από πίσω είναι όλο ανοιχτό στην πλάτη.

Αν λοιπόν ψάχνεις έχει alternative πουλόβερ για να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε η δημοσιογράφος στο βρήκε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου έχει δείξει πως να λάμψεις και στο γυμναστήριο. Αυτό είναι το αξεσουάρ που η δημοσιογράφος δεν αποχωρίζεται.

Και κόκκινο πουλόβερ έχει φορέσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Ο συνδυασμός που εγκρίνει και ο Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε κόκκινο πουλόβερ με κόκκινο κραγιόν! Ο συνδυασμός που εγκρίνει και ο Βασάλος και σίγουρα θα πρέπει να αντιγράψεις κι εσύ! Ό,τι πιο στιλάτο για τις βόλτες της Κυριακής!

Η αγαπημένη μας Ευρυδίκη, ξέρει καλά το παιχνίδι της μόδας και η μια της εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη. Μπορεί τα Σαββατοκύριακα να βρίσκεται στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται, το οποίο και σκίζει σε τηλεθέαση, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για βόλτες με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με άψογο look. Φόρεσε κόκκινο πουλόβερ με κόκκινο κραγιόν και πήγε τo casual σε άλλη διάσταση! Σίγουρα αυτόν τον συνδυασμό, τον εγκρίνει μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ιδού και η σχετική φωτογραφία: