Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο κλασικό παλτό με τον πιο σικ τρόπο - Έκανε την διαφορά το τζιν πουκάμισο

Πάρτε ιδέες

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το πιο κλασικό παλτό με τον πιο σικ τρόπο - Έκανε την διαφορά το τζιν πουκάμισο

Η Φαίη Σκορδά, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και εντός και εκτός τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Πριν λίγες ημέρες την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο και την είδαμε να φορά με τον πιο σικ τρόπο το κλασικό μπεζ παλτό της, το οποίο συνδύασε με τζιν πουκάμισο που έκανε την διαφορά.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού,διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου! Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στη Ρώμη και το Youweekly.gr έχει τις φωτογραφίες από την άφιξη και την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο!

Αν κρίνουμε από τις ασφαλείς -όπως πάντα- προβλέψεις που κάνει η Λίτσα Πατέρα, αυτή η εποχή είναι πολύ ερωτική για τους Υδροχόους, ζώδιο στο οποίο ανήκει και η Φαίη Σκορδα. Και για να... εναρμονιστεί πλήρως και αστρολογικά, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της πριν από μερικές ημέρες, πήρε τη βαλίτσα της και πέταξε για τη Ρώμη σε μια μίνι απόδραση για δύο μαζί με τον νέο της σύντροφο.

Τι φόρεσε η Φαίη Σκορδά

Κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο η Φαίη Σκορδά ήταν άκρως εντυπωσιακή. Επέλεξε να φορέσει με τον πιο σικ τρόπο το μπεζ κλασικό παλτό που είναι hot τάση της σεζόν. Το συνδύασε με ένα τζιν πουκάμισο από μέσα, το οποίο και έκανε την διαφορά στο σύνολο της. Και τα δυο κομμάτια είναι από τα BSB, μια εταιρία που λατρεύει η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Μάλιστα, το όλο σύνολο της ολοκλήρωσε με sneakers που «σπάνε» ταμεία παγκοσμίως. Τα συγκεκριμένα παπούτσια κάνουν θραύση και είδαμε να τα φοράει όταν την «έπιασαν» οι φωτογράφοι στο αεροδρόμιο.