Είναι έρωτας το floral φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Το άνοιγμα στο μπούστο «τρελαίνει»

Σίγουρα θα το ψάξεις να το βρεις

Είναι έρωτας το floral φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Το άνοιγμα στο μπούστο «τρελαίνει»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο τις εξόδους της, όσο και στην εκπομπή που συμμετέχει στον ALPHA TV. Σε μια από τα νυχτοπερπατήματα της, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο floral φόρεμα του οποίου το άνοιγμα που έχει στο μπούστο «τρελαίνει» και είναι... έρωτας.

Είναι φρέσκο, νεανικό και με vibes Άνοιξης, αφού είναι γεμάτο λουλούδια και πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου. Η δημοσιογράφος, κάνει ίσως τα καλύτερα ροκ looks που έχουμε δει.

Σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε με την παρέα της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να φορέσει ένα μίνι στενό floral φόρεμα σε μωβ χρώμα, το οποίο αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της. Το μπούστο ωστόσο, είναι αυτό που κάνει την διαφορά.

Το φόρεμα της συνδύασε με over the knee μπότες και μαύρο καλσόν. Floral ωστόσο βλέπουμε να επιλέγει πολλές φορές. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία και το φόρεμά της, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το φόρεμα της κάνει μόνο 23 ευρώ αλλά δεν είναι floral

Το μαύρο φόρεμα της Ευρυδικής Βαλαβάνη κοστίζει μόνο 23 ευρώ. Το έβαλε και «έριξε» ξανά ακόμα και τον Βασάλο!

Τα φορέματα με μανίκια balloon είναι η απόλυτη τάση. Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο στενό μάλλινο φόρεμα που τόνισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Με την απόλυτη τάση και το φόρεμα της, έβαλε και το πιο λαμπρό χαμόγελο της και έγραψε στην ανάρτηση της «λάμπεις όταν είσαι πραγματικά χαρούμενη».

Με αυτή της την επιλογή «έριξε» ξανά ακόμα και τον Βασάλο. Το φόρεμα είναι της εταιρείας decoro και θα το βρεις εδώ

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει... και εμάς, και τον Βασάλο!