Σε προσφορά το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη - Έχουν απομείνει λίγα κομμάτια

Τρέξε να το προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε προσφορά το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη - Έχουν απομείνει λίγα κομμάτια

Σε προσφορά πρόκειται να βρεις αν προλάβεις το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη. Το είχε φορέσει σε εκπομπή της και είχε προκαλέσει φρενίτιδα, αφού ήταν άκρως ρομαντικό και αέρινο. Πλέον ωστόσο, έχουν απομείνει λίγα κομμάτια στην εταιρία που θα το βρεις.

Η παρουσιάστρια, είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της.

Σε μια από αυτές λοιπόν τις επιλογές στον ALPHA, την είδαμε με ένα απίστευτο μίντι αέρινο φόρεμα. Η Ελένη Μενεγάκη το είχε φορέσει σε λευκό, το οποίο μάλιστα, λόγω του στιλ του και του υφάσματος του, μπορείς να το φορέσεις και ως νυφικό φόρεμα.

Πρόκειται λοιπόν, για το φόρεμα από την εταιρία Little mistress. Μάλιστα, βρίσκεται σε προσφορά όπως είδαμε στη διαδικτυακή τους σε σελίδα και έχουν απομείνει μόνο λίγα κομμάτια. Πλέον μπορείς να το βρεις με 124 ευρώ.

LITTLE MISTRESS ALICE NAVY 3/4 SLEEVE CROCHET TOP MIDI DRESS WITH PLEATED SKIRT

Ελένης Μενεγάκη εκπομπή φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πάντα να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και αναδεικνύουν τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Για το λόγο αυτό λέει «ναι» στις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Για αυτό και επέλεξε το φόρεμα αυτό σε λευκό.

Εκτός του φορέματος της σε Ελένης Μενεγάκη, σε προσφορά βρίσκονται και οι μπότες της

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τα παπούτσια και συνέχεια δοκιμάζει για αυτό και στην εκπομπή της παρουσιάζει κατά καιρούς τις τάσεις που κυκλοφορούν. Σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της, ο φακός την απαθανάτισε με μπότες που θα λατρέψεις. Μάλιστα, από 109 ευρώ θα τις βρεις μόνο με 65.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλει κάθε ώρα τις ημέρας να είναι λαμπερή και περιποιημένη, ακόμη και στα ψώνια της. Έχει ωραίο γούστο στα ρούχα και ξέρει να επιλέγει κομμάτια που ταιριάζουν στις αποχρώσεις της επιδερμίδας της και να κολακεύουν την σιλουέτα της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τις αγορές της για αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ απολάμβανε ταυτόχρονα και την βόλτα της χαζεύοντας τις βιτρίνες.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μαύρο παλτό που μπορείς να το βρεις σε γνωστό κατάστημα με αρχική τιμή στα 215 ευρώ ενώ τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 107,50 ευρώ. Δηλαδή έχει έκπτωση 50%.

Τα βλέμματα ωστόσο τράβηξαν και οι μαύρες μπότες της. Είναι snake printed με λεπτό τακούνι και θα τις βρεις από 109 που ήταν η αρχική τους τιμή, μόνο με 65 ευρώ. Είναι της εταιρίας Sante shoes

Ελένης Μενεγάκη μπότες