Με χρυσό φόρεμα η Κάτια Ζυγούλη - Τα μάτια της «μάγεψαν» και τον Σάκη Ρουβά

Το κοντινό στο πρόσωπο απλά δεν υπάρχει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χρυσό φόρεμα η Κάτια Ζυγούλη - Τα μάτια της «μάγεψαν» και τον Σάκη Ρουβά

Με χρυσό φόρεμα εμφανίστηκε στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη, αλλά μάτια της «μάγεψαν» μέχρι και τον Σάκη Ρουβά! Το κοντινό που έκανε στο πρόσωπο, στην τελευταία της φωτογραφία απλά «δεν υπάρχει». Άλλωστε η ίδια είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

Το μοντέλο, φωτογραφήθηκε από τον Θανάση Κρίκη για άγνωστο project και στο εν λόγω κλικ φαίνεται να φοράει ένα μεταλλιζέ χρυσό φόρεμα. Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά είναι πως επρόκειτο για φωτογραφικό πορτραίτο, το οποίο τόνιζε το υπέροχο βλέμμα της.

Να τονίσουμε ωστόσο, ότι και στα μάτια της η Κάτια Ζυγούλη φορούσε χρυσή σκιά, όπως ακριβώς είναι και το φόρεμά της. Λογικό μας φαίνεται μετά από αυτό να έχει μαγευτεί μέχρι και ο Σάκης Ρουβάς....

Η Κάτια Ζυγούλη παίζει την μόδα στα δάχτυλα και αυτή πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δεν ασχολούμαστε μόνο με το τι φοράει! Να θυμίσουμε ενδεικτικά το χακί σταυρωτό πανωφόρι της για το οποίο σας γράψαμε εδώ, αφού μας τρέλανε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πώς να τονίσεις τα γαλάζια μάτια σου σαν την Κάτια Ζυγούλη - Κράτα και το χρυσό φόρεμα και «μάγεψε» κι εσύ τον δικό σου... Σάκη Ρουβά

Οι ιδανικές αποχρώσεις:

  • Πόνταρε σε σκιές σε χρυσές, καφέ ή μπρονζέ αποχρώσεις στο κινητό βλέφαρο. Αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν μια τέλεια αντίθεση που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου.

Το τέλειο smoky eye:

  • Εφάρμοσε μια σκούρα μπρονζέ σκιά στο κάτω μέρος των βλεφάρων σου για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου χωρίς να μοιάζει υπερβολικό το μακιγιάζ σου. Για να χαρίσεις βάθος στα μάτια σου χρησιμοποίησε μια καφέ σκούρα σκιά στο «καπάκι» του ματιού.

Ξέχνα το μαύρο μολύβι:

  • Ναι, ένα μαύρο μολύβι ίσως να είναι αρκετό το χειμώνα για να τονίσεις το γαλάζιο χρώμα των ματιών σου. Το καλοκαίρι όμως, μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ με ένα καφέ μολύβι που θα έχει πιο soft αποτέλεσμα.