Ευρυδίκη Βαλαβανη: Πήγε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην Κρήτη και φόρεσε τα παπούτσια «κόλλημα»

Τα βλέπεις παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Βαλαβανη: Πήγε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην Κρήτη και φόρεσε τα παπούτσια «κόλλημα»

Πρόκειται να τα ερωτευτείς τα παπούτσια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος τα φόρεσε στην εξόρμηση που πραγματοποίησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στην Κρήτη. Μόλις δεις την φωτογραφία της, θα φας σίγουρα «κόλλημα».

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor και σήμερα ζει έναν όμορφο έρωτα, είναι από τα πιο αγαπημένα της showbiz. Τους βλέπουμε κατά καιρούς να πραγματοποιούν ταξίδια τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος, κάτι που αγαπάνε και οι δυο.

Μάλιστα, το πιο πρόσφατο εκτός Ελλάδος ήταν εκείνο στην Ινδία. Έχοντας αφήσει λίγο πίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, πέρασαν λίγες ημέρες στην εξωτική χώρα και οι φωτογραφίες τους ήταν μια προς μια εντυπωσιακές.

Πρόσφατα λοιπόν, βρέθηκαν στην Κρήτη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το νησί με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Αυτό ωστόσο, που παρατηρήσαμε περισσότερο ήταν παπούτσια της. Τα sneakers έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον τα συνδυάζουμε με όλα.

Ακόμη μια φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε εκδρομή με τον Βασάλο αλλά δεν ξέχασε το καλό της στιλ... Το λευκό μπουφάν που επέλεξε, το θέλουμε κολασμένα. Άλλωστε είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για τις μέρες που δεν κάνει πολύ κρύο.

«Κόλλησε» μέχρι και ο Βασάλος, όχι όμως με τα παπούτσια της, αλλά με την πλάτη της Βαλαβάνη

Το γαλάζιο φόρεμα άφησε έξω την πλάτη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και «κόλλησε» μέχρι και ο Βασάλος με το θέαμα! Η παρουσιάστρια, έχει γυμνάσει μέχρι και αυτό το σημείο πάνω της και εμείς μείναμε κάγκελο όταν είδαμε σχετική φωτογραφία.

Η ίδια, έκανε top εμφάνιση για μια ακόμα φορά στον Alpha tv και έχουμε λεπτομέρειες για το look της. Η Άνοιξη είναι προ των πυλών και σίγουρα χρειάζεσαι και εσύ ένα παρόμοιο φόρεμα αν θέλεις να ξεχωρίσεις. Αν δε, το ταιριάξεις με παπούτσια σε έντονο χρώμα και κάνεις color blocking, ε τότε μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.

Τo midi μήκος του το κάνει «φορέσιμο» για πολλές περιστάσεις και αν έχεις ήδη ένα ίδιο φόρεμα, ήρθε η ώρα να το βγάλεις από τη ντουλάπα σου! Αν πάλι είσαι κορίτσι που αγαπάς τις φούστες αλλά όχι τα φορέματα, δες εδώ μια τέλεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη..

Ιδού η φωτογραφία με το φόρεμα - έρωτας:

Βαλαβάνη φόρεμα