Πριγκίπισσα με τα... όλα της η Kate Middleton - Με vintage φόρεμα Oscar de la Renta

Μάγεψε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριγκίπισσα με τα... όλα της η Kate Middleton - Με vintage φόρεμα Oscar de la Renta

Τα βλέμματα μάγεψε για ακόμη μια φορά η Kate Middleton με το vintage φόρεμα Oscar de la Renta που επέλεξε να φορέσει. Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι πριγκίπισσα με τα... όλα της. Στο πλευρό του συζύγου της, Prince William, δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει.

Η Δούκισσα του Cambridge, στην τριήμερη βασιλική περιοδεία στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα σε μια λαμπερή δεξίωση στο Δουβλίνο που παρευρέθηκε με τον σύζυγο της, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 38χρονη Kate Middleton, για την βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα φούξια πουά φόρεμα του σχεδιαστή Oscar de la Renta.Το μίντι φόρεμα της Δούκισσας είχε λαιμόκοψη με πτυχές και μαύρη ζώνη. Το lookj της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μαύρο clutch, αλλά και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Kate Middleton πριγκίπισσα

Kate Middleton πριγκίπισσα

Ωστόσο, μπορεί πολλοί στην Βρετανία να είχαν περισσότεροι αδυναμία στην Meghan Markle και όχι στην Kate Middleton, ωστόσο έκαναν όπως φαίνεται λάθος. Η Δούκισσα του Camdridge απέδειξε πως μπορεί να είναι πριγκίπισσα, ωστόσο, είναι και καθημερινή γυναίκα και μπορεί να περάσει χαλαρές στιγμές κρατώντας την μπύρα της, φορώντας όμως πάντα το πιο glittering dress.

20 φορές με ίδια ρούχα η Kate Middleton - Εκτός του vintage φόρεμα Oscar de la Renta

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες και εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες του κόσμου, όμως η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει όχι μία αλλά 20 φορές τα ίδια ρούχα! Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με εμφανίσεις της που στο παρελθόν συζητήθηκαν πολύ.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να φοράει το ίδιο φόρεμα με διαφορετικά αξεσουάρ και άλλο χτένισμα.

Η Kate Middleton έχει αποδείξει επίσης, ότι με την ίδια άνεση που επιλέγει ρούχα γνωστών οίκων μόδας με την ίδια άνεση φοράει κομμάτια πολλών νέων σχεδιαστών, εκτοξεύοντας μάλιστα τις πωλήσεις των εν λόγω ρούχων στα ύψη.

Οι στιλιστικές της επιλογές έχουν εκτιμηθεί δεόντως από τους θαυμαστές της και το βρετανικό κοινό καθώς αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της το κορίτσι της διπλανής πόρτας που παραμένει μετρημένο και προσηνής.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με ένα φόρεμα που μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara και είναι άκρως εντυπωσιακό και οικονομικό