Η Βίκυ Καγιά φόρεσε την πιο κλασική leather φούστα με τον πιο τέλειο τρόπο

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε την πιο κλασική leather φούστα με τον πιο τέλειο τρόπο

Η Βίκυ Καγιά αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις με τους πιο τέλειους τρόπους σε συνδυασμούς. Σε ένα από τα γυρίσματα του «Shopping Star» φόρεσε την πιο κλασσική leather φούστα και με τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου της, απογείωσε το look της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, πραγματοποιεί στην εκπομπή της εντυπωσιακές εμφανίσεις οι οποίες αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σαν... fashion expert γνωρίζει τι της ταιριάζει και κολακεύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Στα πρόσφατα γυρίσματα επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μίνι leather φούστα με τον πιο τέλειο, κομψό και stylish τρόπο. Συγκεκριμένα, την συνδύασε με λευκή μπλούζα με μακριά μανίκια, και μπαλαρίνες η οποίες δένουν στο πόδι με κορδόνια.

Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά μάθαμε και τι θα γίνει στο σταθμό του star! «Βόμβα» για το GNTM και για Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά;

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε leather όχι σε φούστα αλλά... στα πόδια της και δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω τους

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε δέρμα στα πόδια της σε δημόσια εμφάνιση και δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω τους,.

Το μοντέλο βρέθηκε χθες το βράδυ σε event που διοργάνωσε η H&M και έκανε όλα τα βλέμματα να "πέσουν" επάνω της.

Όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα stories της για την βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα με τούλι που την έκανε να λάμπει.

Το φόρεμα της συνδύασε με over the knee μπότες με δέρμα οι οποίες απογείωναν το look της.

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η μόνη εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει η Βίκυ Καγιά και μας έχει εντυπωσιάσει.

Βίκυ Καγιά μπότες με δέρμα