Η Kate Middleton έβαλε κόκκινα και έσβησε τη Μέγκαν Μαρκλ - Το φόρεμα που έκλεψε την παράσταση

Εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Kate Middleton έβαλε κόκκινα και έσβησε τη Μέγκαν Μαρκλ - Το φόρεμα που έκλεψε την παράσταση

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ στο Γουεστμίνιστερ, έβαλε κόκκινα από πάνω μέχρι κάτω και έσβησε με τη μία την Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη τους συνάντηση μετά το Brexit. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν απλά εντυπωσιακό και όπως είναι φυσικό, έκλεψε την παράσταση.

Τόσο ο Ουίλιαμ με την Kate όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, παρευρέθηκαν στο Αβαείο του Γουεστμίνιστερ και οι δύο κυρίες μονομάχησαν με τις εμφανίσεις τους.

Κάνοντας την απόλυτη αντίθεση, η μία φόρεσε πράσινο ενώ η άλλη κόκκινο, ωστόσο η μάχη ανέδειξε νικήτρια και αυτή δεν ήταν άλλη από την Kate Middleton, η οποία φόρεσε το φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί και τα περασμένα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για ένα custom made coat dress του οίκου Catherine Walker, με το οποίο η Δούκισσα συνόδευσε τον αγαπημένο της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Δείτε τα φορέματα που επέλεξαν οι δύο κυρίες.

Στο μεταξύ σας βρήκαμε και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει μία από τις προηγούμενες ημέρες και έμοιαζε με νυφικό.

Κέιτ Μίντλετον φόρεμα
Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι

Πριγκίπισσα με τα... όλα της η Kate Middleton - Με vintage φόρεμα Oscar de la Renta

Τα βλέμματα μάγεψε για ακόμη μια φορά η Kate Middleton με το vintage φόρεμα Oscar de la Renta που επέλεξε να φορέσει. Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι πριγκίπισσα με τα... όλα της. Στο πλευρό του συζύγου της, Prince William, δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει.

Η Δούκισσα του Cambridge, στην τριήμερη βασιλική περιοδεία στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα σε μια λαμπερή δεξίωση στο Δουβλίνο που παρευρέθηκε με τον σύζυγο της, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 38χρονη Kate Middleton, για την βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα φούξια πουά φόρεμα του σχεδιαστή Oscar de la Renta.Το μίντι φόρεμα της Δούκισσας είχε λαιμόκοψη με πτυχές και μαύρη ζώνη. Το lookj της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μαύρο clutch, αλλά και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Kate Middleton πριγκίπισσα

Kate Middleton πριγκίπισσα

Ωστόσο, μπορεί πολλοί στην Βρετανία να είχαν περισσότεροι αδυναμία στην Meghan Markle και όχι στην Kate Middleton, ωστόσο έκαναν όπως φαίνεται λάθος. Η Δούκισσα του Camdridge απέδειξε πως μπορεί να είναι πριγκίπισσα, ωστόσο, είναι και καθημερινή γυναίκα και μπορεί να περάσει χαλαρές στιγμές κρατώντας την μπύρα της, φορώντας όμως πάντα το πιο glittering dress.