Στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 «τρέλανε» κόσμο η Ζέτα Μακρυπούλια - Η πιο στιλάτη εμφάνιση

Παρέδωσε μαθήματα για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 «τρέλανε» κόσμο η Ζέτα Μακρυπούλια - Η πιο στιλάτη εμφάνιση

Μαθήματα παρέδωσε για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με την εμφάνιση της στο πλατό του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ περπάτησε στους διαδρόμους στου σταθμού με το πιο στιλάτο look της και τους «τρέλανε» όλους.

Μαζί με τον στιλίστα της πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Και οι δυο γνωρίζουν τι της ταιριάζει και επιλέγουν κομμάτια που της αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα απίστευτα δυο μέτρα πόδια της.

Σε μια λοιπόν από τις εκπομπές της, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πιο στιλάτη εμφάνιση της. Συνδύασε, μίνι μπεζ φούστα, με σατέν μπλούζα με μανίκια τρία τέταρτα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλές snake print μπότες τις οποίες λατρέψαμε.

Να πούμε πως το μακιγιάζ της επιμελείται η Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ το look της ο στιλίστας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Τα μαλλιά της ο hairstylist, Στέφανος Βασιλάκης.

Την καλύτερη σιλουέτα της πως την διατηρεί; Χάσε 10 κιλά με το πιο νόστιμο τρόφιμο, όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια περπάτησε και με μπλούζα που θα πάθεις εμμονή

Τις δυο από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας έχει πάνω της η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Μόλις την δεις, πρόκειται να πάθεις εμμονή. Μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό της εκπομπής της και αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακολουθεί όλα τα trends, ενώ γνωρίζει τι πρέπει να φοράει για να αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες σε γύρισμα που πραγματοποίησε, την είδαμε να φορά μια απίστευτη μπλούζα, η οποία πάνω της είχε τις δυο από τις τάσεις που βλέπουμε να κυκλοφορούν παντού στο δρόμο, αλλά και να βρίσκονται στις πασαρέλες διάσημων οίκων.

Πρόκειται λοιπόν, για το καρό, το οποίο έκανε δυναμικά την επανεμφάνιση του, αλλά και για το κίτρινο χρώμα που φέτος είδαμε να κυριαρχεί πολύ και στα πουλόβερ.

Να πούμε πως δεν είναι η μόνη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εντυπωσιάσει. Με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1, είδαμε το απίστευτο παντελόνι της.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 ρούχα τάσεις