Μέγκαν Μαρκλ: Παρέδωσε μαθήματα στην τελευταία της εμφάνιση ως royal - Ποια μόδα επανέφερε;

Τρομερή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκαν Μαρκλ: Παρέδωσε μαθήματα στην τελευταία της εμφάνιση ως royal - Ποια μόδα επανέφερε;

Η Μέγκαν Μαρκλ παρέδωσε μαθήματα στην τελευταία της εμφάνιση ως royal. Ποια μόδα επανέφερε και έκανε τους πάντες να μιλάνε για το ξεχωριστό και πολύ κλασικό στυλ της;

Αυτή ήταν η τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων της Μέγκαν και του Χάρι με τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Μέγκαν συζητιέται για κάθε της εμφάνιση και το στυλ της δεν περνάει απαρατήρητο.

Αν και επρόκειτο για μία ιδιωτική συνάντηση στο παλάτι του Buckingham, η Μεγκαβν δημοσίευσε ένα βίντεο από την εκδήλωση στο λογαριασμό @sussexroyal στο Instagram και εκεί είδαμε τι navy look της που επανέφερε. Δείτε και ποια κίνηση του ζευγαριού απογοήτευσε την βασίλισσα Ελισάβετ. Τι έκαναν Μέγκαν και Χάρι;

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα navy pencil φόρεμα Scanlan Theodore που μας θύμισε λίγο look αεροσυνοδού, γόβες στιλέτο Aquazzura, clutch Dior και σκουλαρίκια Sophie Lis.

Δείτε την καταπληκτική εμφάνιση της:

Εκτός από το στυλ που επανέφερε στην τελευταία της εμφάνιση η Μέγκαν έριξε και ένα αιχμηρό βλέμμα και ήταν τεταμένη η κατάσταση

Η ατμόσφαιρα φαίνεται πως είναι εξαιρετικά τεταμένη στο παλάτι του Buckingham, μιας και οι σχέσεις της Kate Middleton και του Ουίλιαμ, με τον Χάρι και τη Μέγκαν δεν είναι και οι καλύτερες. Οι τέσσερις τους βρέθηκαν σε εκδήλωση μαζί και το αιχμηρό βλέμμα της Μέγκαν Μαρκλ τα είπε όλα!

Από τότε που το Megxit έγινε πραγματικότητα, στη βασιλική οικογένεια ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι σχέσεις των δύο ζευγαριών δεν φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, μιας και η αποχώρηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από το παλάτι στοίχισε αρκετά.

Έτσι όταν χθες βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση τα βλέμματα που αντάλλαξαν ήταν άκρως αιχμηρά.

Στο παιχνίδι του στιλ ωστόσο, αυτή που νίκησε δεν ήταν άλλη από την Kate Middleton, η οποία έβαλε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα! Δείτε το εδώ!

«Καθώς έπαιρναν τις θέσει τους, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα τεράστιο χαμόγελο στην Κέιτ Μίντλετον και είπε ‘γεια’ κάτι που έδειχνε πως ήταν χαρούμενος που την έβλεπε ενώ και η Μέγκαν Μαρκλ σήκωσε τα φρύδια της και χαμογέλασε με ένα εξίσου φιλικό τελετουργικό. Όταν όμως ήρθε η σειρά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μπορούσες να δεις πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν λίγο άκαμπτος και τα χείλη του ήταν κλειστά» σχολίασε άνθρωπος μέσα από το παλάτι.