Νέα κολεξιόν το φόρεμα της Φαίης Σκορδά - Έχει επάνω του όλα τα χρώματα της Άνοιξης

Θα τρελαθείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα κολεξιόν το φόρεμα της Φαίης Σκορδά - Έχει επάνω του όλα τα χρώματα της Άνοιξης

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, πάντα επιλέγει ρούχα που είναι τελευταία λέξη της μόδας. Για το λόγο αυτό και χθες, έβαλε επάνω της όλα τα χρώματα της Άνοιξης σε ένα απίστευτο φόρεμα που είναι νέας κολεξιόν. Εμείς το ερωτευτήκαμε.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ακολουθεί όλες τις τάσεις και με την βοήθεια του στιλίστα της, δημιουργεί εμφανίσεις που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Τολμά επίσης να κάνει νέους συνδυασμούς και εντυπωσιάζει.

Η Φαίη Σκορδά, αγαπά την Western τάση που εξακολουθεί να είναι hot και αυτή τη σεζόν. Οι καουμπόικες μπότες συνεχίζουν να κυκλοφορούν παντού. Αυτό το trend θέλησε να φορέσει την και εντυπωσίασε. Τις μπότες συνδύασε με ένα μίνι painted navajo φόρεμα με υπέροχο print από την εταιρεία μόδας Peace and Chaos.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα μενταγιόν -μάτι από τη σχεδιάστρια Lito από τα i-D Concept Stores. Οι cowboy boots είναι Mark Milan.

Η Φαίη Σκορδά σου δείχνει πως να φορέσεις σωστά ένα daily outfit.

Σαν πριγκίπισσα από παραμύθι η Φαίη Σκορδά - Με το πιο ρομαντικό φόρεμα για την Άνοιξη

Σαν πριγκίπισσα από παραμύθι έμοιαζε η Φαίη Σκορδά, η οποία και πόζαρε με το πιο ρομαντικό φόρεμα για την Άνοιξη! Εμείς ξέρουμε πού θα το βρεις αλλά τονίζουμε από τώρα πως έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Άλλωστε ό,τι φοράει εκείνη ξεπουλάει...

Το στιλ της, είναι από τα πιο σικ της ελληνικής τηλεόρασης και η πιο πρόσφατη εμφάνιση που έκανε, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η παρουσιάστρια, επέλεξε για το Πρωινό το πιο ρομαντικό φόρεμα για την Άνοιξη και πήρε από εμάς χαλαρό 10άρι.

Οι λεπτομέρειες από δαντέλα και ο ψηλός του γιακάς το καθιστούν πλέον κατάλληλο για την εποχή και το εντοπίσαμε στα BSB, τα οποία φέτος έχουν από τα καλύτερα κομμάτια για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2020. Για την ιστορία να πούμε ότι κάνει 99,90 € και αν το θέλεις, πρέπει να βιαστείς. Αν αγαπάς το στιλ της Φαίης, δες εδώ και ένα ακόμα υπέρτατο λουκ της με κομμάτι έκπληξη...