Το κλασικο τζιν παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη δεν το βγάζεις από πάνω σου

Γνωρίζουμε που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το κλασικο τζιν παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη δεν το βγάζεις από πάνω σου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως και με μια casual εμφάνιση μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της. Αυτό το κατάφερε για ακόμη μια φορά με το κλασικό τζιν παντελόνι, το οποίο αν το φορέσεις και εσύ δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Και αυτό γιατί ταιριάζει με όλα. Ένα κλασικό denim παντελόνι ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί για τις εξωτερικές σου, μέχρι τον καφέ με τις φίλες σου, έως και το βράδυ για ποτό. Ενώ, μπορεί να δημιουργήσεις και το κατάλληλο look για το γραφείο.

Η Ελένη Μενεγάκη στην πιο πρόσφατη δημόσια έξοδο της, το φόρεσε με τον πιο casual, αλλά παράλληλα σικάτο τρόπο και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Ακόμη και εκτός πλατό του ALPHAtv, η παρουσιάστρια θέλει να είναι εντυπωσιακή και περιποιημένη.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να συνδυάσει το τζιν παντελόνι της από American Eagle (59€) με γαλάζιο ριγέ πουκάμισο και γκρι πουλοβεράκι. Τo σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες και καφέ ζώνη στη μέση.

Ελένη Μενεγάκη alpha ρούχα

Να σημειώσουμε πως τις συγκεκριμένες γόβες τις έχει συνδυάσει η Ελένη Μενεγάκη και με ένα εκπληκτικό παντελόνι από τα Massimo Dutti.

Το κλασικό τζιν παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη δεν μοιάζει με τα άλλα - Έφερε την Άνοιξη στον Alpha tv

Αν ψάχνεις για ένα τζιν που δεν μοιάζει με τα άλλα, εκείνο της Ελένης Μενεγάκη είναι το απόλυτο! Η παρουσιάστρια έφερε την Άνοιξη στον Alpha tv με το look της και σίγουρα έχεις ίδιο κι εσύ στη ντουλάπα σου. Αν πάλι δεν έχεις, πρέπει να το αποκτήσεις γιατί είναι must για την σεζόν.

Μιλάμε για τα κάπρι παντελόνια, που όλες φορούσαμε τα 90's και κάνουν δυναμικό comabak. Η fashionista Ελένη Μενεγάκη, το φόρεσε χτες στην εκπομπή και έφερε πανζουρλισμό στα ταμεία των καταστημάτων. Άλλες ψάχναμε στις ντουλάπες μας για να δούμε αν τα έχουμε ακόμα, και άλλες πήραν... τους δρόμους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια το συνδύασε πολύ σωστά με κρουαζέ πουκάμισο και γόβες σε λευκό. Άλλωστε, μετά την εμφάνιση με πανάκριβο παλτό και τσάντα (στην έχουμε βρει με 5.600 ευρώ) ήθελε να κάνει ένα level down στην... τιμή των ρούχων της.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα τζιν κάπρι παντελόνι. Άλλωστε όπως λέμε πάντα less is more! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το look της στον alpha tv: