Στο Massimo Dutti το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή του

Είναι οικονομικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Massimo Dutti το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή του

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά στην εκπομπή της, εκτός από ρούχα μεγάλων οίκων, επιλέγει και κομμάτια από αγαπημένες αλυσίδες. Μια από αυτές λοιπόν οι αλυσίδες είναι και η Massimo Dutti. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα παντελόνι από την συλλογή τους και θα πάθεις πλάκα με την τιμή.

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv θέλει καθημερινά να είναι στιλάτη, κομψή και περιποιημένη και πάντα το καταφέρνει, αφού γνωρίζει τις της ταιριάζει και με την βοήθεια του στιλίστα της δημιουργεί εμφανίσεις που παίρνουν το απόλυτο 10άρι.

Χθες, η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε μια μπλε σκούρα μπλούζα που θύμιζε πουκαμίσα, την οποία συνδύασε με ένα απίστευτο παντελόνι, το οποίο είναι Massimo Dutti. Πρόκειται, για το mid rise skinny παντελόνι σε σοκολατί χρώμα.

Μάλιστα, είναι JOIN LIFE Care for water. Δηλαδή, αυτά τα ενδύματα έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού κατά τη διαδικασία της βαφής.

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ MID RISE SKINNY

Massimo Dutti παντελόνι Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί η Ελένη να προσέχει την εμφάνιση της, ωστόσο προσέχει και την υγεία των παιδιών της. Έτσι προστατεύει τα παιδιά της από τον κορωνοϊό. Τι συμβούλεψε τη μικρή Μαρινούλα;

Αγαπημένη εταιρία εκτός από την Massimo Dutti, η Ελένη Μενεγάκη έχει και την ACollectioN

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες των ρούχων που φοράει, καθώς αυτές είναι που κάνουν την διαφορά στο φόρεμα της. Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα το οποίο είναι maxi και έχει την ονομασία «The piano dress». Πρόκειται να το αγαπήσεις...

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv, θέλει καθημερινά να είναι σικάτη και περιποιημένη. Γνωρίζει τι της ταιριάζει για αυτό και επιλέγει κομμάτια ένδυσης που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Συνήθως επιλέγει ανοιχτές αποχρώσεις, ωστόσο της πηγαίνουν και τα σκούρα χρώματα. Μάλιστα, αυτό το απέδειξε με το maxi φόρεμα που φόρεσε στο πλατό της εκπομπής της.

Μπορείς να το βρεις στην κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της εταιρίας ACollectioN.

Ωστόσο, να πούμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει φορέσει και μια από τις πιο hot τάσεις του εξωτερικού. Πρόκειται για σακάκι από δέρμα.