Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε σακάκι από δέρμα - Νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό

Το πλήρωσε μια περιουσία αλλά τα αξίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε σακάκι από δέρμα - Νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό

Η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε πρώτη τη νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό και έβαλε σακάκι από δέρμα! Μπορεί να πρόκειται για ακριβό κομμάτι, αλλά είναι επένδυση που δεν θα σε απογοητεύσει, καθώς πρόκειται για διαχρονικό κομμάτι... Είναι αυτό που λέμε αγόρασέ το ή μετάνιωσέ το.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv αγαπά τη μόδα αλλά πάντα επιλέγει κομμάτια που της ταιριάζουν και δεν κάνει υπερβολές. Εμείς την είδαμε στο Instagram με υπέροχο σακάκι από δέρμα και έμοιαζε πιο σικάτη από ποτέ. Αν το budget σου στο επιτρέπει, αξίζει να το πάρεις και εσύ.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 150 ευρώ και φτάνουν σε αρκετά... τσουχτερά ποσά αλλά το σακάκι από δέρμα επέστρεψε από τα 90΄s άρα είναι μια τάση που σίγουρα θα ανακυκλωθεί και στο μέλλον. Αν βέβαια αγαπάς το στιλ της Ελένης Μενεγάκη και δεν θες να ξοδέψεις πολλά, δες εδώ ένα αρκετά πιο φτηνό κομμάτι που φόρεσε.

Έχεις ήδη σακάκι από δέρμα όπως η Ελένη Μενεγάκη - Πώς θα το κάνεις πιο άνετο

Αγόρασε ένα conditioner ειδικό για το δέρμα

  • Το conditioner αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κυρίως στα σκληρά μέρη του μπουφάν ή του σακακιού σου. Τα πιο σκληρά μέρη ενός δερμάτινου μπουφάν είναι στον λαιμό, στους αγκώνες και φυσικά στους ώμους.

Φόρα το μπουφάν σου και στο σπίτι

  • Αν μόλις έχεις αγοράσει ένα δερμάτινο σακάκι ή μπουφάν και δεις ότι είναι στενό μην επιχειρήσεις να το φορέσεις κατευθείαν έξω. Εκτός του ότι θα σε δυσκολεύει στις κινήσεις σου, μπορεί και να καταφέρεις από το πουθενά να το σκίσεις.
  • Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τις πρώτες μέρες είναι να το φοράς στο σπίτι σου όσο βλέπεις τηλεόραση. Έτσι θα μπορέσει να ανοίξει και να πάρει την φόρμα του σώματός σου πιο εύκολα.

Βρέξε το μπουφάν σου

  • Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, το νερό μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να μαλακώσει, με αποτέλεσμα να τεντώνεται και να είναι πιο άνετο. Για να το πετύχεις αυτό έχεις δύο τρόπους.
  • Είτε να το φορέσεις με την πρώτη ευκαιρία κάποια μέρα που ψιχαλίζει είτε να πάρεις ένα μπουκάλι ψεκασμού και αφού το γεμίσεις με νερό να ψεκάσεις το μπουφάν σου. Έπειτα, καλό θα ήταν να το αφήσεις να στεγνώσει από μόνο του, εκτός βέβαια κι αν βιάζεσαι να το φορέσεις. Εκεί μπορείς πολύ απλά να πάρεις μια πετσέτα και να την ταμπονάρεις επάνω του!