Η Βίκυ Καγιά φόρεσε πέδιλα με snake print και εμείς βρήκαμε πόσο κοστίζουν

Θα θες να τα αποκτήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε πέδιλα με snake print και εμείς βρήκαμε πόσο κοστίζουν

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε πέδιλα με snake print και εμείς βρήκαμε πόσο κοστίζουν. Είναι μια προσιτή τιμή και μάλιστα είναι σε έκπτωση, οπότε μπορείτε να τα αγοράσετε και εσείς.

Τα animal print βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην επικαιρότητα της μόδας. Ωστόσο πλέον δεν είναι μόνο τα λεοπάρ ή τις ζέβρα αλλά και τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τύπωμα φιδιού. Το συγκεκριμένο μοτίβο θα φορεθεί μετά μανίας, τόσο σε μπλούζες, φορέματα και παντελόνια, όσο και σε τσάντες και παπούτσια.

Συνήθως τα ρούχα με τύπωμα που θυμίζει δέρμα φιδιού έχουν ουδέτερες αποχρώσεις, επομένως μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα σχεδόν τα χρώματα. Το φίδι είναι ένα μοτίβο που μπορεί να φορεθεί σε casual αλλά και πιο καλές περιστάσεις.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα ζευγάρι πέδιλα σε snake print και κέρδισε τις εντυπώσεις με την επιλογή της αυτή.Δείτε και τα πέδιλα με τα πλεκτά μεταλλικά λουράκια, που είναι τρέλα.

Πόσο κοστίζουν τα πέδιλα snake print της Βίκυς Καγιά

Τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά είναι Migato και κοστίζουν από 55€ μόλις 41,00 €, καθώς είναι σε προσφορά με -25%.

Θα τα βρείτε εδώ

Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία της MIGATO με την Ελληνίδα top model, παρουσιάστρια και fashion expert Βίκυ Καγιά, συνεχίζεται και στη νέα χειμερινή σεζόν 2019-20 με πλούσιο υλικό φωτογραφίσεων και fashion videos.

Με «αέρα» editorial περιοδικού μόδας, η καμπάνια παρουσιάζει τα trends της σεζόν σε ένα minimal σκηνικό με ζεστές χειμερινές αποχρώσεις που αγκαλιάζουν τις δυναμικές πόζες του top model.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια της χειμερινής συλλογής AW’19 βασισμένα στα κύρια trends της σεζόν. Στη νέα καμπάνια της MIGATO πρωταγωνιστούν τα animal print σχέδια σε εξωτικές αποχρώσεις, τα western boots με έντονα color blocking στοιχεία σε ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών, και τα new vintage μποτάκια που είναι το νέο hot trend του χειμώνα!